Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy szex közben eszetekbe jutott valami nagyon vicces dolog, és nem bírtátok ki röhögés nélkül? Vagy épp a partnert nevettettétek meg valamivel?
Fanatikus stand upos vagyok, és néha eszembejut szex közben is valami baromság :)
Nyilván ha olyan a szituáció, mondjuk valami helyzetkomikum, ilyesmi :)
Volt egy lány aki pl kimondottan felszabadultan tudott ilyen szituban nevetni... :D
Stand up comedy: szarjál sünt 😀
Ezen bármikor tudunk nevetni.
Persze :D
A legjobb élményem ezzel kapcsolatban, mikor sorra ért minket a baj közben: összetört az ágyam, nevettünk azon, lemásztunk a földre, erre megszólaltam csalódottan, hogy hát akkor itt.. akkor megint majd megfulladtunk a nevetéstől, ezután megint egy kis nyugi, de utána természetesen még az esernyőmet, ami nagyobb és nehezebb fajta.. sikerült levernünk olyan módon, hogy a fejünkre essen, így a szex halálra volt ítélve akkor, de valami eszméletlen jól szórakoztunk :D
De sok ilyen élményem van még párommal :D
Nálunk is volt ilyen abba is hagytuk mert nem bírtuk a rohogestol folytatni, akkoriban kaptunk egy pár hónapos kis kutyát, meg csak pár napja volt nálunk, nem völt szobatiszta és az ajtóba hangosan kakilt egy higat, mi pedig egymást kérdeztük h ki pukizott, miután észrevettük h a kutya. Annyira röhögtünk, szegény meg csak nézett boci szemekkel hogy nem tudtuk folytatni.
24f
Velünk olyan volt, hogy az ágy már annyira recsegett, hogy majdnem szétesett és ezen nevettünk egy jót a Párommal aztán folytattuk tovább :D (Az ágy megmaradt :D )
Ja meg amikor misszionáriusban annyira feltolt a Párom az ágyon, hogy már a semmiben lógott a fejem :D Aztán akkor megkértem, hogy menjünk egy kicsit lejebb, mert ez így elég kényelmetlen :D jót nevettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!