Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy szex közben eszetekbe jutott valami nagyon vicces dolog, és nem bírtátok ki röhögés nélkül? Vagy épp a partnert nevettettétek meg valamivel?

Figyelt kérdés

Fanatikus stand upos vagyok, és néha eszembejut szex közben is valami baromság :)

Nyilván ha olyan a szituáció, mondjuk valami helyzetkomikum, ilyesmi :)

Volt egy lány aki pl kimondottan felszabadultan tudott ilyen szituban nevetni... :D

2016. máj. 18. 00:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen, nevettünk, és kész 😀
2016. máj. 18. 00:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Stand up comedy: szarjál sünt 😀

Ezen bármikor tudunk nevetni.

2016. máj. 18. 00:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már hogy megálltam és mondtam a páromnak, hogy már úgy élvezem, hogy úgy visítok mint egy hentai csaj. Röhögtünk egyet és visítottam tovább. XD
2016. máj. 18. 00:47
 4/9 Lina93 ***** válasza:
100%

Persze :D

A legjobb élményem ezzel kapcsolatban, mikor sorra ért minket a baj közben: összetört az ágyam, nevettünk azon, lemásztunk a földre, erre megszólaltam csalódottan, hogy hát akkor itt.. akkor megint majd megfulladtunk a nevetéstől, ezután megint egy kis nyugi, de utána természetesen még az esernyőmet, ami nagyobb és nehezebb fajta.. sikerült levernünk olyan módon, hogy a fejünkre essen, így a szex halálra volt ítélve akkor, de valami eszméletlen jól szórakoztunk :D

De sok ilyen élményem van még párommal :D

2016. máj. 18. 00:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék 1-1 ilyen szituációra, írd már le légyszi, h mi volt a poén... :D
2016. máj. 18. 01:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen abba is hagytuk mert nem bírtuk a rohogestol folytatni, akkoriban kaptunk egy pár hónapos kis kutyát, meg csak pár napja volt nálunk, nem völt szobatiszta és az ajtóba hangosan kakilt egy higat, mi pedig egymást kérdeztük h ki pukizott, miután észrevettük h a kutya. Annyira röhögtünk, szegény meg csak nézett boci szemekkel hogy nem tudtuk folytatni.

24f

2016. máj. 18. 03:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Velünk olyan volt, hogy az ágy már annyira recsegett, hogy majdnem szétesett és ezen nevettünk egy jót a Párommal aztán folytattuk tovább :D (Az ágy megmaradt :D )

Ja meg amikor misszionáriusban annyira feltolt a Párom az ágyon, hogy már a semmiben lógott a fejem :D Aztán akkor megkértem, hogy menjünk egy kicsit lejebb, mert ez így elég kényelmetlen :D jót nevettünk

2016. máj. 18. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én folyton viccet csinálok az intimebb szituációkból (nem végig, de egy minimum kell) Szerencsére a barátomat nem zavarja...:D
2016. máj. 18. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi egyszer filmnézés közben csináltuk, pont jött egy poén, szakadtunk is egy nagyot, aztán a vége fele annyira nedves voltam már, hogy a párom nem tudta berakni, csak csúszkált ide oda aztán káromkodott, na azon nagyon nevettem, ő kevésbé.:DDDD
2016. máj. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!