Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az akinek már sikerült el élveznie alvás közben?
Figyelt kérdés
Mi volt az álom,hogyan emlékszel az egészre?
Nemedet és korodat is írd le
2022. dec. 19. 11:27
1/16 anonim válasza:
Volt már nedves álmom,pontosan az álmomra már nem emlékszem,de tuti,hogy elélveztem.25/N
2/16 anonim válasza:
Az álomra már rég nem emlékszem. De kb. 2-3-szor ébredtem arra, hogy orgazmusom van.
N33
3/16 anonim válasza:
Hu de utalom, vehetem le a gatyamat F27
4/16 anonim válasza:
Siheder koromban néha telelőttem az alsógatyámat...de talán 4-5 szőr volt ilyen.
5/16 anonim válasza:
1x volt, és telibe azt álmodtam, hogy iszonyat jót szexelek egy nagyon jó nővel, és durr. Felkeltem és tényleg durr volt 😂 ez kb 3-4 éve lehetett
24/F
6/16 anonim válasza:
Nekem soka, volt hogy azt álmodtam dugok valakit, de attól ébredtem fel hogy idegeített az hogy nem tudtam elélvezni sehogyansem. na olyankor muszáj gyorsan befejeznem magamnak kézzel ébren. :D
7/16 anonim válasza:
Régebben sokszor volt. Egy-egy boxeralsó mehetett a szennyesbe. Olyan dolgokat álmodtam, amit nem nagyon éltem meg a mostani kapcsolatomban. (pl. anál, vagy ujjazás stb)
8/16 anonim válasza:
Velem ez viszonylag sűrűn előfordul. Általában ismerős vagy ismeretlen férfiak szexelek ilyenkor álmomban.
N
9/16 anonim válasza:
Tudatos álomba barmikor elélvezek alvás kozbe
10/16 anonim válasza:
Akkor szokott előfordulni, ha kb 2-3 hétig nincs semmi. Se szex, se maszti. Olyankor általában elmegyek álmomban, én mindig felébredek rá. 36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!