Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az akinek már sikerült el élveznie alvás közben?
Mi volt az álom,hogyan emlékszel az egészre?
Nemedet és korodat is írd le
Én csak az elélvezésre emlékszem, arra ébredtem fel. Nem emlékszem mit álmodtam.
Negyvenes N.
Többször előfordult már, hogy valami szexuális tartalmút álmodtam és arra ébredtem, hogy orgazmusom van és "pulzál" a puncim. Valahogy teljesen másmilyen orgazmus, mint ami tényleg aktus alkalmával történik. Érdekes tapasztalás :)
31N
Tisztán emlékszem minden egyes percre::)) sosem felejtem el, kétszer is megtörtént, előtte találkoztunk biztos szert álmodtam ezt.
Egy nagyon szexi lánnyal voltam , aki meg mindig nagyon jó barátom. 🙏🙏
Forrón szeretkeztünk , velem szemben állt és én nyalogattam a kis szűk puncijat ( nem sok kapcsolata volt meg az életben ) és szemből be is tettem neki.
Nem sok ruha volt rajta, a bugyi lekerült, szoknya a szex hevében folhajtva volt, fehér ing ki gombolva voltak és a kemeny gyönyörű mellei hegyesen csúcsosodtak a felém.
Röviden ennyi volt ::))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!