Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki az akinek már sikerült el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az akinek már sikerült el élveznie alvás közben?

Figyelt kérdés

Mi volt az álom,hogyan emlékszel az egészre?

Nemedet és korodat is írd le

2022. dec. 19. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Én csak az elélvezésre emlékszem, arra ébredtem fel. Nem emlékszem mit álmodtam.

Negyvenes N.

2022. dec. 19. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Nekem párszor sikerült, csak az a baj, hogy be is pisilek közben.
2022. dec. 19. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Volt többször is már
2022. dec. 19. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Többször előfordult már, hogy valami szexuális tartalmút álmodtam és arra ébredtem, hogy orgazmusom van és "pulzál" a puncim. Valahogy teljesen másmilyen orgazmus, mint ami tényleg aktus alkalmával történik. Érdekes tapasztalás :)

31N

2022. dec. 19. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Tisztán emlékszem minden egyes percre::)) sosem felejtem el, kétszer is megtörtént, előtte találkoztunk biztos szert álmodtam ezt.

Egy nagyon szexi lánnyal voltam , aki meg mindig nagyon jó barátom. 🙏🙏

Forrón szeretkeztünk , velem szemben állt és én nyalogattam a kis szűk puncijat ( nem sok kapcsolata volt meg az életben ) és szemből be is tettem neki.

Nem sok ruha volt rajta, a bugyi lekerült, szoknya a szex hevében folhajtva volt, fehér ing ki gombolva voltak és a kemeny gyönyörű mellei hegyesen csúcsosodtak a felém.

Röviden ennyi volt ::))

2022. dec. 20. 07:50
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként igen, teljesen más érzés férfiként is ez a fajta. Nekem pl felriadtam, és hirtelen azt hittem, éppen bepisilek, próbáltam visszatartani, de utána éreztem, hogy ez lüktetve jön kifelé, ez más lesz.
2022. dec. 21. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!