Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal beszélgettünk, hogy vajon bármelyikünk felébreedne-e, ha a másikunk szexelne vele álmában. Nem erotikus ébresztő reggel, hanem tényleges sumák önkiszolgáló szex álmában a másikkal. Van bárkinek ilyen tapasztalata?
Én imádom a reggeli szexet és eddig egyetlen pasim sem panaszkodott arra ha esetleg arra kelt, hogy én izgatom őt.
Jelenlegi párom kifejezeten szereti. Mondta, hogy bármikor ébreszthetem szexxel.
Megfordult a fejemben, hogy meddig tudok elmenni anélkül, hogy felébredjen, de bármi komolyabbtól már egyből felébred. Úgy értem már a kezem érintésén túl nem jön össze semmi, egyből felébred. Kézzel nagyon óvatosan cirógatva sikerült felállítanom neki álmában, de ha bekapom abban a pillanatban felébred. Beleülni, vagy ilyenek nem is tudtam próbálni, mert ugye a testhelyzetén nem tudok változtatni és nem hanyattfekve alszik.
Szóval szerintem ez a valóságban kb. lehetetlen. Ugyanakkor szerintem sokan szeretik ha erre ébrednek.
Fordítva is szeretnénk, de ha én felbéredek nekem mindig ki kell mennem mosdóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!