Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet levélben egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet levélben egy lányt elutasítani, úgy, hogy illedelmes legyen, de egyben nagyon fájjon neki és érezze, hogy lecsúszott rólam?

Figyelt kérdés
Tudjátok, ahogy a lányok szoktak elutasítani, olyan megalázó módon, leginkább lányok válaszát várom, pl. ilyenre gondoltam, hogy : Nem tudok rád nőként tekinteni, hiába írogatsz nekem nyálas hülyeségeket.
2012. jan. 2. 09:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, az már elég rég volt...

Engem utoljára szeptemberben b.szott át, elküldtem a csába, töröltem is meg ilyenek, azóta nem foglalkozom vele, végül is ehhez szerintem kellett az is, hogy beleestem valakibe. :)

Megfordult a fejemben h kihasználom 1*-2* de aztán mégis inkább lsz.rom, majd ha egy 10es csajt felszedek, akkor majd eszi a sárga irigység úgyis. :) Ő egy igazi rondaság volt, én egy főnyeremény lettem volna neki, és minden nagyképűség nélkül mondom. :)

2012. jan. 2. 09:42
 32/41 A kérdező kommentje:

09:35

Na ez jó, ilyeneket várok, ezt megcsinálnám én is ha nem lenne messze:D

2012. jan. 2. 09:50
 33/41 A kérdező kommentje:
9:34 ő is az volt, neki szabad mert a nő társad?Hagyjuk ezt, összetörte a szívem, azt akarom érezze azt amit én akkor.
2012. jan. 2. 09:54
 34/41 anonim ***** válasza:

Kérdező: Nem nő vagyok, bármily' meglepő is, hanem egy 27 éves srác (csak egykorú az ide kommentelő csajjal). Bárkinek bármit szabad (törvényes kereteken belül), neked is, csak nincs értelme. Ő meg nem kérdezett meg senkit a GyK-n, mielőtt kitolt veled. Ennyi a különbség.

Összetörte a szívedet? Ó, te szegény. Beírtalak a naptárba, holnap 10:00 és 10:10 között ráérek sajnálni téged, addig várnod kell.

Tudod, hány embernek törték már össze a szívét? Tőlem egyszer saját rokonom nyúlta le a barátnőmet, a legjobb haverom is "eljátszadozott" a csajjal. Ezután a leányzó azt mondta, hogy azért 3 év múlva újra lesz közünk egymáshoz, én meg azt, hogy "Nem hiszem". Volt ez 8 évvel ezelőtt.

Úgyhogy ne add nekem itt az ártatlan szenvedőt, mert nem vagy az.

2012. jan. 2. 10:03
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem adom, egyszerűen nem korrekt, hogy jó vagyok valakihez és ezt teszi, mi ezen a nem érthető?Inkább valami levél mintát írnál, ne ilyen hülyeséget.
2012. jan. 2. 10:13
 36/41 anonim ***** válasza:
A legjobb, amit tehetsz, ha kedvesen, diplomatikusan megmondod neki, hogy "sajnos" nem érdekel már és nem akarsz tőle semmit. Írj olyanokat, hogy reméled, megtalálja a boldogságot egy másik fiú mellett, stb. Tedd ezt azért, mert így elegáns, mert nem illik egy nőt megalázni! Megjegyzem, a nemes bosszú a legfájóbb a másik félnek: bebizonyítod, milyen jófej vagy, és érzi, mit veszített. Ha bármilyen módon felveszed a kesztyűt és "nyálas hülyeségek"-et emlegetsz neki, megkönnyíted a dolgát, hogy megharagudhasson. Könnyebb úgy elfelejteni valakit, ha haragudni tudunk rá.
2012. jan. 2. 10:26
 37/41 A kérdező kommentje:

Akkor valami ilyesmi lenen jó: Ne írj nekem többet semmit, és ne is jelölj be ismerősnek sehol, nem akarok tőled semmit, sok boldogságod kedves!

Ez milyen?És utána törölném az ismerőseim közül is.

2012. jan. 2. 10:35
 38/41 anonim ***** válasza:
Kár h így állsz a dolgokhoz. Rengeteg csalódás fog még érni az életben és nem csak szerelmi fronton. Ha ezen nem tudsz túl lépni akkor nem tudom hogy fogsz nagyobb problémákat megoldani
2012. jan. 2. 10:47
 39/41 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, nem bírsz elszakadni a sértettségedtől. Olvasd már el amit írtál! Szerinted ez egy kedves levél? Gyors, lepattintós, kíméletlen. Még arra sem veszed a fáradtságot, hogy öt bővített mondatot írj. Attól még nem lesz kedves egy levél, hogy odabiggyeszted a végére a "kedves" szót.

Emelkedj felül a haragodon, neked lesz jobb tőle!

2012. jan. 2. 11:06
 40/41 anonim ***** válasza:

Engem már sikerült lepantittania.Visszaírt nem egyszer nekem is levélben,hogy elege van már belőlem meg ilyenek.De az Én szintemre szerencsére nem süllyedt,mert eléggé messzire mentem,hogy vele kapcsolatba legyek.Azóta már másra koncentrálok.De más pasival nem akartam összejönni,mert direkt őt akartam.De a lényeg az,hogy mi már alig találkozunk és nem írogatok neki.Ő meg nem bunkóskodik velem.De ne süllyedj le mások szintjére,inkább emelkedj föl és mondd meg neki szépen,hogy már nem megy,mert nem bízol már benne.És ha nem érti meg,tiltsd le.És akkor majd tanul belőle.Vagy telefon,ha megadta neked az új számát.

20/L

2012. jan. 2. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!