Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet levélben egy lányt elutasítani, úgy, hogy illedelmes legyen, de egyben nagyon fájjon neki és érezze, hogy lecsúszott rólam?
Kedves 27 éves lány, először is nem tudsz róla sem és rólam sem semmit, ha ismernéd helyeselnéd amit akarok tenni, ha gondolod privátban kifejtem, ha annyira kíváncsi vagy mit is tett.
Régen udvaroltam neki, tett jó pár nagyon aljas dolgot, ő is megalázott nem egyszer, megbocsájtottam, segítettem utána, aztán most ő akar tőlem, de én ugyan iylen mód akarom eluatsítani.
A nők érdekes mód mindig megalázó módon utasítják el a férfiakat, na most a kérdésre válaszolj, mert ahhoz nem írtál választ!
Akkor sem levélben alázom porrá. finoman és SZEMÉLYESEN közlöm h nincs esélye.
Hozzá teszem ha egy nő csinálja meg h lealáz egy pasit akár levélbe akár máshogy akkor jönnek a kérdések h: Minden nő ilyen... (és most sorolhatnám h mien jelzőket szoktak ragasztani a nőkre 1-2 ien miatt)
Nekem is volt az életemben ilyen g.né nő, elküldtem a csába, gondolkoztam rajta hogy kihasználjam 1*-2* de amilyen okádék feje van, nincs hozzá gusztusom, így hagyom a csába. :D
Hallod nyugodtan koptasd le egy szép levéllel, amibe érezteted vele hogy nagy party lettél volna a számára, aztán ennyi. :) Esetleg még ha van nőd is, tedd ki fb-re profilképre, aztán írj neki ott, hadd lássa, és egye a fene :D
80%-os:
Az miért lenne bosszú ha levélben lepattintaná? Had pattintsa csak le, hogy ne nyomuljon, na meg ez nem bosszú, csak egy fricska a csajnak, hogy talál a srác jobbat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!