Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet levélben egy lányt elutasítani, úgy, hogy illedelmes legyen, de egyben nagyon fájjon neki és érezze, hogy lecsúszott rólam?
Figyelt kérdés
Tudjátok, ahogy a lányok szoktak elutasítani, olyan megalázó módon, leginkább lányok válaszát várom, pl. ilyenre gondoltam, hogy : Nem tudok rád nőként tekinteni, hiába írogatsz nekem nyálas hülyeségeket.2012. jan. 2. 09:01
21/41 anonim válasza:
nem előtte leszel erős hanem önmagadnak. Ha az sem érdekel h tew önmagadnak mien ember vagy akkor hajrá
22/41 anonim válasza:
(27/L) Ha megbántott,se legyél vele lekezelő,azt majd az élet visszaadja neki,ne azzal foglalkozz,de szerintem te sem vagy olyan ártatlan,egy húron pendültök,ahogy gondolom...Szóval T E L E F O N : )
23/41 anonim válasza:
80%-os:
Igen valami ilyesmire gondoltam én is :)
24/41 anonim válasza:
Kérdező: Mikor alázott meg utoljára?
25/41 A kérdező kommentje:
Nincs meg a száma, nem rég cserélte le.Azé érdekel, hogy magamnal miylen vagyok, de ettől nem változok a magam szemébe, inkább konkrét példa légyszi!
Ami udvarias, de okozzon neki fájdalmat, érezze mit szalasztott el, és soha többet nem beszélek vele.
És azt is bele akarom írni mennyit segítettem neki de nem érdemelte meg mert egy rossz ember.
2012. jan. 2. 09:31
26/41 A kérdező kommentje:
Tavasszal meg nyáron, játszott az érzéseimmel, csúnyán kihasznált, összejöttünk egy időre, majd megcsalt, 5-6 pasival kavart folyamatosan, azt hazudta szerelmes belém.
Konkrét levél példát pls.:)
2012. jan. 2. 09:32
27/41 anonim válasza:
27/L
2000 kilométer az pár határon túl van, szerintem ezért nem kéne külföldre telefonálni. Akkor inkább Skype.
28/41 A kérdező kommentje:
skypeja sincs, csak a levél van, épp ezért így kezdtem a kérdést is, hogy levélben...
2012. jan. 2. 09:33
29/41 anonim válasza:
Nem szalasztott el semmit. Ha bunkó vagy, megalázó, akkor igazából jól is jár, ha dobod. :]
30/41 anonim válasza:
mikor engem megalázott egy csaj azzal, hogy nem volt bátorsága szakítani élőben, elmentem hozzá, a kedvenc virágjával, és én szakítottam vele... kérdezte, hogy azért majd egy-két év múlva nincs-e kedvem újra beszélgetni, de mosolyogtam rajta, és közöltem, hogy velem az életben többet nem találkozik... kettőnk közül nem én voltam amelyik akkor elsírta magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!