Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet levélben egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet levélben egy lányt elutasítani, úgy, hogy illedelmes legyen, de egyben nagyon fájjon neki és érezze, hogy lecsúszott rólam?

Figyelt kérdés
Tudjátok, ahogy a lányok szoktak elutasítani, olyan megalázó módon, leginkább lányok válaszát várom, pl. ilyenre gondoltam, hogy : Nem tudok rád nőként tekinteni, hiába írogatsz nekem nyálas hülyeségeket.
2012. jan. 2. 09:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Ezt inkább, ja. Megmondod, hogy akkor kellett volna erre gondolnia, amikor csúnyán elküldött a halál f@szára, de azért értékeled, és sok sikert kívánsz neki.

2012. jan. 2. 09:21
 12/41 A kérdező kommentje:

Miért az talán nőies húzás volt amiket ő tett?Persze egy nőnek mindent szabad egy férfinek semmit.

Ne le beszéljetek, hanem konkrét példákat írjatok amit elküldhetek neki!

2012. jan. 2. 09:21
 13/41 anonim ***** válasza:

Pattintsa csak, de ne bosszúból, nem erről van szó! A stílusról.

Kérdező:

Itt nem a csajról van szó, hanem arról, hogy te milyen ember vagy. Tudod? Ha erős ember vagy, akkor korrekten jársz el, akkor is, ha megalázott. Ha gyenge vagy, bosszút állsz. Ez a különbség.

2012. jan. 2. 09:23
 14/41 anonim ***** válasza:
A 27/L .. : ) lennék! Szóval,akármit is tett az illető,annyit megérdemel,még ha ennyire messze is van tőled,hogy minimum felhívod!Hidd el nekem,hogy abból,hogy te szánalmas módon levelet írsz neki,csak levelezés lesz.Te írsz neki,ő válaszol,te meg szintén válaszolsz,mert felhúzod magad,hogy még mindig nem érti.Ellenben ,ha felhívod,akkor szépen megmondod neki,hogy szeretted,de már nem szereted,és szeretnél meg ismerni új embereket,ne keressen téged legalább egy hónapig,ő is barátkozzon,rád számíthat,ha gondja van,megbeszélheti veled,szívesen maradsz a barátja,de a párja már nem szeretnél lenni.Ha ebből sem ért,akkor valóban buta,már elnézést,akkor meg tiltsd le,vagy ne válaszolj neki,ne vedd fel neki,ennyit tudok mondani,remélem segítettem.De az,hogy most nekiállsz levelezni,annak semmi értelme!
2012. jan. 2. 09:24
 15/41 A kérdező kommentje:
Ezt értem, ezek szerint ő gyenge ember, viszont ki előtt leszek erős ember?Előtte? nem érdekel mit gondol rólam.
2012. jan. 2. 09:24
 16/41 anonim ***** válasza:

80%-os:

Nem feltétlenül kell megalázó módon, de a csaj igenis érezze, hogy mit szalasztott el. :)

Egy fricska neki sem árt. :) Annyit ő is megérdemel, ha már megalázta a srácot nem egyszer. :)

2012. jan. 2. 09:25
 17/41 anonim ***** válasza:
Magad előtt leszel erősebb. (és nem mellesleg neki is jobban fog fájni)
2012. jan. 2. 09:25
 18/41 anonim ***** válasza:

A fricska nem árt. Az a fricska, hogy megmondja, hogy lett volna esélye, ha nem lett volna ilyen tróger, de ezt most benézte. Megalázni viszont nem kell.

2012. jan. 2. 09:26
 19/41 anonim ***** válasza:
(27/L) Még annyit hozzátennék,hogy elhiszem,hogy most ideges vagy,de ezt akkor sem így kell lerendezni.Bizony vannak nők között is olyan emberek,akik megnézhetnék magukat,ahogyan sokszor a férfiakkal viselkednek.De most itt nem a férfi nő ellentétről van szó,hanem a te személyedről.Tanuld meg,hogy sosem fontos,hogy a másik ha már buta,akkor mennyire buta,nem kell lealacsonyodni senki szintjére,te mutasd meg,hogy igenis egy jószívű fiatalember vagy,meg értelmes.Éppen ezért,inkább válaszd a telefont.
2012. jan. 2. 09:27
 20/41 A kérdező kommentje:

Nem levelezek, egy levél lesz aztán tiltom törlöm mindenhol.

Én már semmit nem akarok tőle, látni sem, semmi, egy r*banc, utálom.

2012. jan. 2. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!