Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti nem vagytok szégyenlősek a haverjaitok előtt?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok! Edzés után mindig zuhanyzok és a többiek is és senkit nemzavar ha meztelenül fürdök. De minden csapattársam úgy fürdik2011. dec. 31. 15:07
51/64 anonim válasza:
Már akkor beszél róla miközben kiveri, hogy milyen szép hogy milyen jó segge és melle van meg ilyenek, az egyik haverom csókolózás közben a barátnőjét képzeli a helyembe!
54/64 A kérdező kommentje:
én talán
2011. dec. 31. 16:42
55/64 anonim válasza:
Most tényleg komoly minden? :'( Modd már meg, ha nem. Tönkreteszi a szilveszteremet is. Hatra várom a barátomat...bár lehet, hogy már nem is várom annyira :(
Ha pedig tényleg minden komoly, akkor még csak azt mondd meg, hogy szerinted MINDEGYIK csapatra jellemző-e ez a fajta bu.zulás (tudom ti nem tartjátok annak) a közös tusolóban, vagy embere válogatja?
57/64 A kérdező kommentje:
nemtom írj valamit
2011. dec. 31. 16:44
59/64 anonim válasza:
Én nem tom az övék milyen csapat a miénk cilyen és úgy látom még másoké is! De lehet hogy ők ezt nem csinálják! Talán vmi jelből észrevehetnéd! Mondjuk, hogy milyen egy meccs után? Fáradt vagy felvidult ?
60/64 anonim válasza:
Szokott lenni buzulás, de nem ennyire elterjedt dolog szerintem, és ha jelen is van, akkor is csak 2-3 ember között általában. A legtöbb helyen kiközösítik a homárokat, ezért el sem merik mondani ha ilyen hajlamaik vannak, nemhogy ilyeneket csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!