Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti nem vagytok szégyenlő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti nem vagytok szégyenlősek a haverjaitok előtt?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok! Edzés után mindig zuhanyzok és a többiek is és senkit nemzavar ha meztelenül fürdök. De minden csapattársam úgy fürdik

2011. dec. 31. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:

Hát eléggé jól...:D

Próbáltam más-más hangsúllyal felolvasni a kis irományokat,és képtelen voltam eldönteni,hogy ennek most mennyi az igazságtartama...:D

2011. dec. 31. 16:05
 22/64 A kérdező kommentje:
ez igaz nem hülyülünk miért ti lányok nem szoktatok együtt zuhanyozni?
2011. dec. 31. 16:06
 23/64 anonim ***** válasza:
Azt elhisszük hogy szoktatok együtt zuhanyozni (egyébként nem, mi lányok nem szoktunk együtt zuhanyozni..:D) de hogy "meg is mossuk egymás hátát meg kukiját" meg egyebek, az már sok! :D
2011. dec. 31. 16:07
 24/64 anonim ***** válasza:
58%
ez tök komoly,, nincs ebbe semmi, élvezetet okoztunk egymásnak, hisz barátok vagyunk. nincs semmi buzulás, kiverjük, szopunk, fürdünk, dugunk ennyi.!
2011. dec. 31. 16:07
 25/64 anonim ***** válasza:
Pl a negyedik válaszból totál kiérezni az iróniát :)
2011. dec. 31. 16:08
 26/64 anonim ***** válasza:
Nameg az utolsóból :D Bár nem lepődnék meg, ha egy és ugyanaz a szerző lenne :)
2011. dec. 31. 16:09
 27/64 anonim ***** válasza:
DE mi ebben a meglepő? Fiúk vagyunk, bolondok vagyunk,szexéhesek vagyunk, kiváncsiak vagyunk, ismertke ti lányok,
2011. dec. 31. 16:11
 28/64 anonim ***** válasza:
*ismertek
2011. dec. 31. 16:12
 29/64 anonim ***** válasza:
Hát azért kételkedtem,mert volt olyan válasz amiben erősen érződött az irónia,de volt olyan válasz is,ami eléggé meggyőző volt.:D
2011. dec. 31. 16:13
 30/64 anonim ***** válasza:
Ezt mind tudom, de azért hagyjatok meg minket abban a jó hiszemben, hogy a szexéhségetek nem abban mutatkozik meg, hogy zuhanyzás közben egymással dug.tok, oké? :D
2011. dec. 31. 16:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!