Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti nem vagytok szégyenlő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti nem vagytok szégyenlősek a haverjaitok előtt?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok! Edzés után mindig zuhanyzok és a többiek is és senkit nemzavar ha meztelenül fürdök. De minden csapattársam úgy fürdik

2011. dec. 31. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

Én továbbra is azt mondom, hogy alap, hogy kamuznak! :D Legalábbis nagyon merem remélni, mert az én barátom is focizik!!

Egyébként te (70%os másik lány) hány éves vagy?

2011. dec. 31. 16:15
 32/64 anonim ***** válasza:
Ha ez zavar ne olvasd! De gondolj bele! nem tudom van-e pasid vagy hogy lány vagy-e? De lehet a te pasid is így kezde vagy kezdi!
2011. dec. 31. 16:15
 33/64 anonim ***** válasza:
:D Persze, hogy kamu.
2011. dec. 31. 16:16
 34/64 anonim ***** válasza:

70%os lány vagyok,és 21 éves.:D

Tudom,hogy egyes válaszaim miatt a korom eléggé megkérdőjelezhető,de tudjátok be annak,hogy összezavarodtam.:D

2011. dec. 31. 16:17
 35/64 anonim ***** válasza:

Az király, én is 21 éves vagyok! :D Bár szerintem most rólam se mondanák meg :D

Már én se tudom, mit higyjek (vagy higgyek?)

2011. dec. 31. 16:19
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miből gondoljátok, hogy kamu, én nem látom ebben az elrettentőt! Nem vagyunk búzák csak kíváncsiak vagyunk és kipróbáltuk, ennyi!
2011. dec. 31. 16:20
 37/64 anonim ***** válasza:
Azt nem merem elhinni, hogy a barátom is ezt csinálná. De majd valahogy elővezetem a témát, mert most már ténylg nagyon érdekel. Azért a dug.ást most se hiszem el. Az még talán oké, hogy kiverik egymásra, vagy netalán egymásét. Vagyis nem oké, de mindegy :D
2011. dec. 31. 16:21
 38/64 anonim ***** válasza:
Most ez tényleg annyira hihetetlen, hogy ilyen van? Ez egy anonim oldal, azért írunk bátran róla. Alapból a megegyezés az, hogy ami a zuhanyzóba történik, ott is marad.
 39/64 anonim ***** válasza:
Szerintem higgyek.:D Bár nem vagyok benne biztos...:D
 40/64 A kérdező kommentje:
ja még tinik vagyunk még nem szexeltünk vagy ilyesmi és kíváncsiak voltunk ennyi ez nem kamu
2011. dec. 31. 16:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!