Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok azokról a lányokról akik nem beszélnek valami sokat, és szégyenlősek is?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:10
1/12 anonim válasza:
Az ilyen lányokról túl sok mindent nem lehet gondolni.
2/12 anonim válasza:
Többnyire azokat nézik levegönek mert nem tartják fontosnak az olyat aki meg se mer szólalni inkább a bevállalos tömeg lányoka kedvencek mindenhol
3/12 anonim válasza:
Én azt, hogy nagyon aranyos egy ilyen lány :)
4/12 anonim válasza:
Aranyosak és egyből kíváncsivá tesznek, ha észreveszem őket. Ha tetszenek is a külső jegyek alapján, akkor az úriember és a tippelt nekik tetsző stílus felvesz és akció, ha adja magát a helyzet.
5/12 anonim válasza:
Hülyeség ez alapján ítélni.Nekem van hogy be sem áll a szám,amikor legutóbb randiztam egy fiúval aki nagyon nagyon rég óta bejött,borzasztóan zavarban voltam.Vele nem lett semmi pedig több mint egy évtizede ismer,tudja nem ilyen vagyok.Alapjáraton nyugodt vagyok és amikor szexre kerül a sor mindenki meglepődött,hogy kissé aberált vagyok.Szóval ez egy f@szság.
6/12 anonim válasza:
aranyosak lehetnek, de ha hosszabban viselkedik unalmasan akkor megunom a próbálkozást és továbblépek.
8/12 anonim válasza:
Általában az ilyen lányokkal lehet hosszú kapcsolata az embernek, nem a nagyszájú kényes hulladék "lányokkal". :)
... idővel ők is feloldódnak, ha olyan közel kerülsz hozzá, hogy jó barátjának tekint..
9/12 anonim válasza:
Attól függ. Ha túl szégyenlős és négyszemközt sem nyílik meg, akkor az ilyenekkel nagyon unalmas együtt lenni. De ha társaságban szégyenlős ugyan, viszont személyesen semmi gond vele, akkor rendben van. Én azért azt szeretem, ha egy lány tudja, mikor jó és mikor nem jó, ha beszél. Pl. egy ilyen szégyenlős lánnyal állandóan hosszú, kínos csöndek "keletkeznek" a randin, az nem túl jó...
10/12 anonim válasza:
Na lássuk csak:
1) keveset beszél <--- KIVÁLÓ, tanulhatna tőlük a többi
2) szégyellős <--- aranyos, csak ha digi-dugira kerül a sor, akkor ezt vetkőzze le de nagyon gyorsan. Frigid lányokat nem kedveljük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!