Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, elítéltek egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elítéltek egy pasit mert prostihoz megy mert máshogy nem lehetne olyan gyönyörű lánnyal?

Figyelt kérdés
Ui: olyan prostira gondolok aki nem utcai, hanem lakásos prosti akik neten hirdetik magukat, aktus előtt/után fürdés és szűrővizsgálatokra is járnak.
2011. dec. 3. 18:51
 81/91 anonim ***** válasza:
Kérdező én már mást nem tudok tenni,csúnya vagy,mert nem tartod be azt ,amit ígértél és az ilyen pasiktól a hideg ráz...Meg hát a lány legyen tökösebb és már megint ő kezdeményezzen,ugye hát a kép küldés...
2011. dec. 4. 00:14
 82/91 A kérdező kommentje:
elküldöm, csak nem bíztam benned, nem a tökösségről van szó, mert kiadhattad volna magad másnak, érted...
2011. dec. 4. 00:15
 83/91 anonim ***** válasza:
Na csináljátok:D Most már kíváncsi vagyok, hogy mi az eredmény:D
2011. dec. 4. 00:17
 84/91 A kérdező kommentje:
te most ki vagy?:D neked küldtem el nem?
2011. dec. 4. 00:17
 85/91 anonim ***** válasza:
Nem én a 22F vagyok. Csak én is 75%-os vagyok:D Neked úgyis küldött képet. Jól néz ki?:P
2011. dec. 4. 00:18
 86/91 anonim ***** válasza:
Utolsó,szerintem én jól nézek ki és ez a legfontosabb,nem mások véleménye...
2011. dec. 4. 00:20
 87/91 A kérdező kommentje:
Így van, az fontos mi mit gondolunk magunkról:)
2011. dec. 4. 00:22
 88/91 anonim ***** válasza:
Jól van:) De azért nem értek veled egyet. Pont, hogy a mások véleménye fontos... Hiába tartom én magam félistennek, ha mások szemében nem vagyok az.
2011. dec. 4. 00:22
 89/91 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltál, hogy ők tévednek?;)
2011. dec. 4. 00:29
 90/91 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van és mégis félisten vagyok:P:D
2011. dec. 4. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!