Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elítéltek egy pasit mert prostihoz megy mert máshogy nem lehetne olyan gyönyörű lánnyal?
Figyelt kérdés
Ui: olyan prostira gondolok aki nem utcai, hanem lakásos prosti akik neten hirdetik magukat, aktus előtt/után fürdés és szűrővizsgálatokra is járnak.2011. dec. 3. 18:51
41/91 A kérdező kommentje:
20:41 ezt nem így látom, a csajok ilyenkor mondják, hogy legyünk csak barátok mivel nem vonzódnak a férfihoz külsőleg.
2011. dec. 3. 20:45
43/91 anonim válasza:
De aúgy meg,hogy nézel ki,kb mint a vv Peti?
45/91 anonim válasza:
20:44 Haverok is, de itt is szoktak tetszeni az embereknek a hülye kérdésekre adott hülye válaszaim :) Csak azt nem szokták felismerni, mert más téma :D
46/91 A kérdező kommentje:
Nem, jobban nézek ki mint a vv peti, magasabb vagyok, nem vagyok olyan tömzsi és nincs rágcsáló fejem mint neki:D
2011. dec. 3. 21:01
47/91 anonim válasza:
Szerintem kérdező azt tényleg értsd meg hogy nincs olyan ronda pasi akivel nem állna le egy csaj se, ahogy nem hiszem azt se hogy te az vagy. Nem próbálok sablon szövegeket modnani hogy önbizalom meg ilyenek, de csak gondolt el hogy lehet és kész, az elvárásaidból meg adj le, hidd az olyan lányok nagy része nem rendes belsőleg, és egy kevésbé szép lány is tud úgy szeretni hogy boldogl egyél vele. Ettől még szerintem nyugodtan menj el, de ne ragadj meg a prostiknál.
48/91 anonim válasza:
Utolsónak tökéletesen igaza van!:)
49/91 anonim válasza:
21:05 Pedig van ilyen. Én is többek között, de mást is ismerek.
50/91 anonim válasza:
Aki azt hiszi hogy ronda küldjön nekem egy képet mert nem hiszem el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!