Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, elítéltek egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elítéltek egy pasit mert prostihoz megy mert máshogy nem lehetne olyan gyönyörű lánnyal?

Figyelt kérdés
Ui: olyan prostira gondolok aki nem utcai, hanem lakásos prosti akik neten hirdetik magukat, aktus előtt/után fürdés és szűrővizsgálatokra is járnak.
2011. dec. 3. 18:51
 21/91 anonim ***** válasza:
32%
19:35 Akkor miért nincs egy nagyon csúnya srácnak se bnője? Mind ilyen szerencsétlen is egyben?
2011. dec. 3. 19:37
 22/91 anonim ***** válasza:
A kérdésedben,megtalálható a válasz.
2011. dec. 3. 19:39
 23/91 anonim ***** válasza:

19:37

Van. Akinek meg nincs, és ilyen nő- és világgyűlölő hiperaktív paranoiás elmebeteg, az mind ilyen szerencsétlen, mint te. Alapíts klubot.

Kérdező: ha olyan akarsz maradni, amiben semmi jó nincs, akkor miért érdekel más véleménye? És miért panaszkodsz? Ha döntöttél, akkor vállald a következményeit.

2011. dec. 3. 19:43
 24/91 anonim ***** válasza:
53%
Én lány vagyok, és szerintem nem gáz. Ha ilyen lánnyal szeretnél, és másképp nem jön össze, akkor hajrá! Nem mindegyik olyan drága egyébként. Ráérsz még az igazit megtalálni, élvezd az életet!
2011. dec. 3. 19:50
 25/91 A kérdező kommentje:

19:50 végre egy őszinte lány:)

Igazad van, másképp úgy sem lenne esélyem ilyen szép nőt találni, mert egyszerűen nem vagyok az ő kategóriájuk, ezt be kell látni.

2011. dec. 3. 19:58
 26/91 anonim ***** válasza:
91%
Az az őszinte aki egyetért veled??XD
2011. dec. 3. 19:58
 27/91 anonim ***** válasza:
Én egyszer szeretném kipróbálni egy bombázó testű nővel, és ezt így a legkönnyebb, nagyon kevés ilyen nő jön össze átlagos pasikkal és csak nagyon nehezen, a prosti a biztos, lelkileg jó nekem az átlagos lány is sőt testileg is, de egyszer szívesen kipróbálnám egy ilyen nővel. Nem tudom ebben mi a rossz..
2011. dec. 3. 20:15
 28/91 anonim ***** válasza:

És ettől boldog leszel,hogy jó sok pénzért tömködhetsz valakit,akinek tetszik a külseje de amint vége marad a szomorú valóság,és kesereghetsz a szobádban,hogy bizony neked csak ennyi , a jónak csupán rövid illúziója jutott?

Nincs akit csókolgathatsz ,játékosan beleharapsz a fenekébe,boldogan kényeztet téged ,belemarkol a hajadba és magához ránt szenvedélyesen...

2011. dec. 3. 20:16
 29/91 anonim ***** válasza:
20:16 Mi csúnya srácok bármit csinálunk, ez így marad mindig. Akkor legalább könnyíthessünk magunkon néha.
2011. dec. 3. 20:18
 30/91 anonim ***** válasza:
Én nekem elég ez az egy, találok én magamnak rendes lányt aki szeret engem szenvedéllyel :P de egyszer akkor is ki akarom próbálni :P
2011. dec. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!