Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, elítéltek egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elítéltek egy pasit mert prostihoz megy mert máshogy nem lehetne olyan gyönyörű lánnyal?

Figyelt kérdés
Ui: olyan prostira gondolok aki nem utcai, hanem lakásos prosti akik neten hirdetik magukat, aktus előtt/után fürdés és szűrővizsgálatokra is járnak.
2011. dec. 3. 18:51
 31/91 A kérdező kommentje:

20:16 igen boldogabb akit te írsz az nem jöhet el mert mondom, hogy ronda vagyok és nem tudok meghódítani nőket, nem tudom hogyan kell.Így lehet, hogy csak egy kicsit lesz jó, de utána jó kedvem lesz hiszen tudom milyen egy női test és vonzódnak érezhettem magam még ha pénzért is.

Igazad van jobb lenne amit írtál, de nem kivitelezhető, ha az lenne akkor lenen barátnőm.

2011. dec. 3. 20:25
 32/91 anonim ***** válasza:
20:18 A te baromságaidnak nincs határa, de ehez mérten elveszed a jutalmadat.Megérdemled,vergődj csak a magad teremtette árnyékvilágod bugyraiban.
2011. dec. 3. 20:26
 33/91 anonim ***** válasza:
20:26 Kíváncsi lennék, te mit szólnál, ha minden fiú elutasítana a külsőd miatt. Gyanítom, h ugyanaz lenne a véleményed, mint nekem, és ugyanezeket írnád.
2011. dec. 3. 20:31
 34/91 anonim ***** válasza:
Ti csúnya pasik azért nem kelletek senkinek,mert szánalmasok vagytok ,mit kell itt rinyálni,hogy hát nekünk csak a fizetős suna jut meg, hogy csak a külső számít. Nektek soha nem lesz egy egészséges párkapcsolatotok,mert túl magasra raktátok a mércét,és ráadásul még hülyék is vagytok,mert képtelenek vagytok felfogni,hogy igenis a belső is sokat hat egy férfi megítélésére...
2011. dec. 3. 20:35
 35/91 A kérdező kommentje:
Én nem rinyáltam, mi ez a többes szám?
2011. dec. 3. 20:38
 36/91 anonim ***** válasza:
20:35 Nekem speciel már nincs is mércém, bármilyen csaj jó lenne, de csúnya pasi a csúnya lányoknak se kell. Ezt kellene megértenetek, de a legtöbben nem vagytok képesek annyira magatokba nézni, h bevalljátok. A belső pedig nem is érdekel egy lányt se, ha a külső nem tetszik.
2011. dec. 3. 20:39
 37/91 anonim ***** válasza:
A belső igenis számít,és egy csaj nem küld el egy humoros pasit azért mert nem felső kategóriás az arca/teste, kivétel ha a pasas ápolatlan.
2011. dec. 3. 20:41
 38/91 anonim ***** válasza:
Nincs a homlokára írva, hogy prostihoz jár... Gondolom nem is dicsekszik vele, esetleg, ha te vagy az akkor nem dicsekszel vele, ezért nem is ítélnek el. Itt meg a többség el fog ítélni...
2011. dec. 3. 20:43
 39/91 anonim ***** válasza:
20:41 Hát engem speciel minden csaj ezért küld el, pedig szokták mondani, h jó humorom van.
2011. dec. 3. 20:44
 40/91 anonim ***** válasza:
Kik mondják ,hogy jó humorod van,csaknem a haverok?
2011. dec. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!