Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elítéltek egy pasit mert prostihoz megy mert máshogy nem lehetne olyan gyönyörű lánnyal?
Meg kell tanulni meghódítani egy nőt, de nem olyan sablonmódon, követve a hiperszuper taktikákat meg puázásokat, mert az mind tévedés, hanem úgymond "meg kell találnod önmagad", ahhoz, hogy találj olyat, aki önmagadért szeret. Olyat akarsz, nem?
Ha kijelented, hogy márpedig az lehetetlen, akkor feladtad, a feladás meg nem férfias.
Számít ez???? Vagy dicsekedni akarsz vele utána?
Ha nem, akkor miért ezen gondolkozol. Ha meg neked számít, akkor menj olyan helyre.
19:33
TE nem mész semmire (: esetleg még pár hozzád hasonló szerencsétlen, a normális embereknek viszont sikerül, ha tetszik, ha nem.
A legkönnyebb 7/24 bomlasztani a népet gyiken, mintha más dolgod nem lenne a világon.
Nem akarok dicsekedni?Ebben mi a dicsőség?Magam miatt mennék.
Amúgy meg belsőleg is unalmas vagyok, szürke, zárkózott, egy igazi f*sz, nincs jó humorérzékem.Ilyen emberrel egy nő sem akar kapcsolatot, még ha improvizáltam is, hogy magabiztos vagyok, bátor, határozott nagydumás átlátszó volt, ilyen vagyok és kész, nem akarok másmilyen lenni, egy almából soha sem lesz körte.Avagy kutyából nem lesz szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!