Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, elítéltek egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elítéltek egy pasit mert prostihoz megy mert máshogy nem lehetne olyan gyönyörű lánnyal?

Figyelt kérdés
Ui: olyan prostira gondolok aki nem utcai, hanem lakásos prosti akik neten hirdetik magukat, aktus előtt/után fürdés és szűrővizsgálatokra is járnak.
2011. dec. 3. 18:51
 51/91 anonim ***** válasza:
Tényleg mutass képet!
2011. dec. 3. 21:23
 52/91 A kérdező kommentje:

Ezek után képet nem szeretnék mutatni:D

Ha ronda nem is vagyok, de tény, hogy nem tudom, hogyan szerezzek barátnőt, most az utcán menjek oda egy lányhoz aki tetszik, hogy szia, ráérnél egy kicsit ha nem sietsz?Az a helyzet, hogy nagyon megtetszettél, aranyos lánynak tűnsz, szeretnélek megismerni, zavarban vagyok bevallom, nem szoktam idegeneket leszólítani utcán.

Mondjuk menjek így csajozni és mondjam ezt?

Prostihoz sem azért akarok menni mert hű de jó, hanem mert kívánom a szexet és 20on éves létemre nem láttam még egy meztelen nőt sem, nem fogtam melleket, nem tudom miylen egy punci élőben, persze egy barátnő mindenképp jobb lenne én sem csak szexet akarok, de nem tudom hogyan tehetnék rá szert.Lejjebb adnék az igényeimből, de nem sokat, mondjuk egy átlagosan szép lány jó lenne, nem bombázó, nem cicababa, de szép lány, szép nőies arccal.

2011. dec. 3. 21:36
 53/91 anonim ***** válasza:

úúú de beindult a "mert egy nőt meg kell hódítani" duma... szerintem itt ne várj értelmes választ ilyen kérdésre! egyszerűen nem kell reklámozni! amúgy meg egy nő ezt pláne nem fogja megérteni, mivel nekik semmit sem kell tenniük a szexért...

egyből teleszórtak 6 oldalt hülyeséggel...

2011. dec. 3. 22:03
 54/91 anonim ***** válasza:

Küldj már egy képet...:P :D

21/L

2011. dec. 3. 22:05
 55/91 A kérdező kommentje:

22:05 dehogy küldök:D

De miért fontos a külső?Eddig azt írtátok nem fontos, mondom, hogy nem vagyok adonisz, nem avgyok ronda sem, senki nem gondolná rólam, hogy ez a helyzet élőben.Nem hiszem, hogy a külsőmmel van baj, inkább nem tudom hogyan kell barátnőt szerezni.

2011. dec. 3. 22:33
 56/91 anonim ***** válasza:
Na csak privibe lécci:D
2011. dec. 3. 22:35
 57/91 A kérdező kommentje:
persze, hogy aztán kitehesd és mindenki rajtam röhögjön:D
2011. dec. 3. 22:35
 58/91 anonim ***** válasza:
Hülye vagy!Neeem! Csak most már eléggé kíváncsivá tettél^^
2011. dec. 3. 22:38
 59/91 anonim ***** válasza:

"De miért fontos a külső?Eddig azt írtátok nem fontos"

Pontosan:D:D Itt bizonygattátok, hogy a belső számít stb. Erre csak látni akarod:D

Az én véleményem: mindenkinek számít a külső, csak az nem mindegy, hogy mennyire:) 22F

2011. dec. 3. 23:03
 60/91 anonim ***** válasza:
Basszus,de ennyi herce-hurce után már igazán kíváncsivá tett. Ez talán bűn??:D
2011. dec. 3. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!