Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy utcán/távol otthontól rátokjött a wc-zhetnék és nem tudtatok valahova bekérezkedni? Mit tettetek?
Rám egyszer a buszon jött rám a hasmenés. Pillanatokon mult, hogy leszállás után be tudtam rohanni két parkoló kocsi közé egy fa tövébe. 15/l
Kort meg nemet is!
én nem avgyok f¤st¤s, de minden tiszteletem nektek
favorit: "én meg ott ültem a háborgó fostengerrel a hátsó felemben.+
Hát én egyszer nyaralni voltam egy - nem nevezem meg melyik- külföldi országban. Busszal durván 14 óra az út + akkoriban 2-3 óra határ ellenőrzés. 13 voltam talán és utolsó este csirkét ettem. Mint kiderült ebben az országban nem kellett volna erőltetni ezt a csirke dolgot. Ételmérgezést kaptam, mely eleinte folyamatos hasmenéssel járt.
Az út elején nem volt gond mert volt óránként megálló, azokat még túléltem. De az első pár óra után lett kritikus a helyzet, mert nem volt megálló a buszon volt WC, de inkább csak dísznek. Szóval már kb 12 órája gyomor görcsökkel, izzadással küzdve túl vagyunk a határon jött volna egy benzinkút megálló, de a gyomrom úgy döntött a gatyámban jobb helye van a cuccnak. Szóval a turista buszon ülök össze csinálva magam az 50 ember között.
De cseles voltam és nem jöttek rá, hogy én voltam! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!