Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy utcán/távol otthontól rátokjött a wc-zhetnék és nem tudtatok valahova bekérezkedni? Mit tettetek?
Rám egyszer a buszon jött rám a hasmenés. Pillanatokon mult, hogy leszállás után be tudtam rohanni két parkoló kocsi közé egy fa tövébe. 15/l
Kort meg nemet is!
beszarás.. nagyot röhögtem az utolsón :D :D :D
viszont a kérdés nem egyértelmü..
rátokjött a wc-zhetnék?
több ezerszer h.gyoztam életemben fa tövébe, kapubejáróba, trafóházra, villanyoszlopra, kólásüvegbe stb stb.
a nagydolog az kellemetlen tud lenni, volt rohanás de szerencsére mindig sikerült
hazafelé tekertem a cangán már a szar meg a fos jött ,átmásztam a kerítésen átdobtam a bicajt,kerestem a kulcsot a félig kilógó szarral a seggemből benyitottam elértem a wc ajtóig...ott már késő volt a fos már folyt ki a gatyámon...felkiáltottam :A KURV@ ÉLETBE!!!!!!közbe csak ömlött ki a fos már leszartam mindent .ráültem a wc-re a fosban tocsogva,gondolkoztam miért kellett befosnom,anyám mit fog mondani ha meglátja a fosott ruháimat, ekkor fellcsillant bennem a remény!megfürödtem,felmostan ,besprayztem,felvettem egy kesztyűt,futottam át a cigányokhoz,bedobtam .büszkén tértem vissza a házba.
ekkor voltam 12 éves most 17/f
Jókat mulatok az itteniek történetein :D:D:D Kegyetlen :D:D
Velem jópárszor történt hasonló, de a legkíméletlenebb az volt amikor indultunk osztálykirándulásról hazafelé.
Elindultunk Badacsonytomajból. Nagyon pöpec kis bérelt buszunk volt, hátul 660fok elöl -10. Király volt a légkondi. De a lényeg nem is ez. Menetközben kitaláltuk, hogy beugrunk Siófokra McDonald's-ba. Megvettem a szokásos 4 csibeburgerem, amit annyira szerettem. Mit sem sejtve, hogy az idióta siófokiak atombrutál csípősen csinálják. Persze már az első szendvicsnél feltűnt a hatalmas különbség a budapestitől.
De nem érdekelt a dolog, éhes voltam, megettem 3 szendót gondoltam az utolsót elrakom otthonra.
Mentünk, mendegéltünk, kb 20km-re lehettünk siófoktól, amikor rámtört az őrült gyomorgörcs. Hát nekem nem kellett elmagyarázni, hogy ez után mi szokott következni. A habos csapolt fos. Csakhogy ekkor már réges rég az autópályán voltunk, a pihenők rettentő igénytelenek, én meg ott ültem a háborgó fostengerrel a hátsó felemben. Erre még rájátszott ugyebár az is, hogy milyen gáz már, hogy félre kell állni a busznak, mert sz@rnod kell. Középsuli... Szóval elhatároztam, hogy a cucc bizony bennt marad.
Kitartóan koncentráltam. Gyerekek, egy saolin pap semmi volt hozzám képest. De még egy szamuráj sem képes annyira koncentrálni amennyire én tettem. Discman belőve, zene a fülemben, busz végében a 660fokban koncentráltam. De annyira, hogy még az izzadságot is visszafolytottam! Csak néha néha mertem kinyitni a szemem és kipillantani, hogy merre járunk, de lehangolt a tudat hogy sorról sorra hagyjuk el a pihenőket és a táblák azt írják, hogy pest még vagy 100km... Tudtam, hogy ez kb egy óra, de pesten átjutni még egy óra. Szóval, kb 2-2,5 órán belül leszek klozet közelben.
Nos egy világ dőlt össze bennem.
Két órán keresztül bugyborékolt a seggemben a cucc, odabent olyan tornádók csapkodtak, hogy féltem, magamban kárt teszek. Azt hozzá kell tennem, hogy még egy apró pukit sem engedtem ki.
Megérkeztünk a városházához, a városban ahol lakom. Hála istennek, a busz nem a sulihoz vitt vissza, hanem kirakott előbb. Ez nekem röpke 25km menekülő.
Egészen addig tobmbolt a seggemben a sz@r amíg le nem száltam a buszról. Ekkor az egész tovaszállt! Abszolúte nem kellett toalettre mennem. Hazaértem és semmi!!! Teljesen kivoltam, kb 2 kézzel ököllel vertem a csempét mérgemben :D:D:D
2,5 órán keresztül vergődtem, szenvedtem öntudatlanul, félholt állapotban és semmi.
Erre csak egyetlen kifejezés jutott eszembe.
A KU*VA ANYÁD!
Persze örültem, hogy nem fostam ott össze magam ahol voltam. De ez hihetetlen "kaland" volt.
Viszont remek tanulópénz, hogy ha valahol valamikor rádjön, nem ge*izni, hogy nyilvános budi vagy sem... Jó párszor előfordult velem, hogy suliba menet rámjött... Vagy hazafelé. Mikor leszálltam a vonatról, az első cigim mindig odavág. De tudtam, hogy elérek-e a suliig, vagy irány a McDonald's. Persze ezúttal nem kajáért :D:D:D (Nyugati mellett...)
A kulabá' nagy moslék féreg, nem szabad vele kekeckedni.
21F
#10 20:05-ös vagyok! Azon jót röhögtem, mikor valaki írta, h a cigányékhoz átdobta a szétfosott culáját, az jó volt :D Ez a legutolsó is jó sztori, csak hiányoltam a csattanót, de nekem is volt már h nagyon kellett, aztán elmúlt.
Még volt egy másik eset, mikor a hígfos táncot járt a végbelemben, (ez is kb 10-12 éves koromban volt) elég erősen tartottam, de aztán az egyik előttem ülő osztálytársam mutatott valamit, én felálltam székből és áthajoltam a pad fölött, h megnézzem, ekkor fingottam egyet. Nem volt hangos, de jött vele egy kis melléktermék is nem sok, de kb 3 cm átmérőjű kulafolt keletkezetett az alsógatyámon. Még jó hogy akkoriban fecskét hordtam, mer ha boxer lett volna végigfolyik a combomon. Ez az utolsó óra végén volt, vagy 5 perc volt még kicsengőig és szaga se nagyon volt. Kicsengettek aztán rohantam haza és le is tusoltam egyből.
Még általánosba jártam, azt hiszem 2-os, vagy 3-os lehettem.
A tanítónőnk egy nagyon szigorú asszonyság volt, az óráján még csak megpisszeni sem lehetett, mert egyből mentek a nyaklevesek, meg a beírások, aztán otthon is kaptuk a következő pofonokat, mindegy. Ez még a rendszerválás előtti években volt, akkoriban az elfogadott dolog volt, hogy a tanár verte a gyereket.
Már reggel suliba indulásnál éreztem, hogy valami mintha pedzegetné magát, de úgy voltam vele, hogy az még semmi, simán kibírom vele a napot. Aztán a suliban ahogy teltek az órák, egyre erősebben éreztem, minden percben jobban, és jobban. Az utolsó 2 órán már nagyon kellett, de órán nem mertem kikéreckedni a wc-re, mert egyrész úgysem engedett volna ki, másrészt nem akartam egy jó nagy leszidást, vagy akár még pofont sem. Eljött az utolsó óra előtti szünet, úgy voltam vele, ha eddig kibírtam, ezután is kibírom, egy óra és otthon leszek. Hozzáteszem, hogy a suli WC-je akkoriban kritikán aluli volt, gyakorlatilag mindenki beállította a szervezetét, hogy a suliban max pisi van, de kakaó még a legvégső esetben sincs, olyan állapotok uralkodtak, mint egy istállóban. Eltelt az utolsó óra, nagy nehezen elindultam haza. A baj csak az volt, hogy addigra már annyira kellett, hogy nem tudtam sietni,még járni is alig, sőt, még nagyon beszélni sem, mert minden izmommal egy helyre koncentráltam. A suli kapujában még vívódtam, hogy csak ki kéne tenni a suli WC-ben, de inkább úgy döntöttem, hogy hazaviszem, és nem teszem ki magam az általa okozott traumának. Így útra kerekedtem. Olyan nehéz terhet cipelve, mint Zsákos Frodó a Megyéből, a Végzet Hegyéhez bandukolva. Az út nem volt hosszú, olyan 5 perc, ha nagyon lassan mentem akkor 10. Szép lassan vánszorogtam, a többiek már régen otthon voltak, az ebédet is megették, talán már a leckéjükkel is készen voltak. Elérkeztem a lépcsőházunkig, még sík terepen annyira nem is volt baj, de ahogy a lépcsőház ajtóhoz értem, minden addigi erőm elszállt, úgy éreztem itt a vég, és még volt 2 emelet, lift pedig nem volt. Aki kitalálta a lépcsőzést ilyen állapotban, minden lépcsővételnél egy kisebb méretű atombomba robbant fel bennem, és éreztem, hogy valami meleg is mintha már kandikálna ki. Aztán elértem az ajtóig, igen ám, de zárva volt, addig még el is jutottam, hogy a kulcsot elővettem, de aztán az egész napos fáradalom, és gyötrelem elégtételt vett magán, és ahogy csak tudott a lépcsőház közepén egy olyat reccsintettem két ember helyett is, hogy az nem igaz. Akkor már nem érdekelt, szidtam a tanárnőt, a sulit, közben meg két adagot toltam a nadrágomba. Közben már kinyitottam az ajtót, levettem a táskámat, akkor még jött egy kicsi két adagban. Anyumnak csak annyit konstatáltam, hogy bekakkantottam így hazafelé jövet. Aztán még ráültem a wc-re, de akkor már hiába, nem jött semmi. Az fecskémben meg vagy fél kiló sűrű és híg anyag keveredett egymással, tocsogott minden. Ezt soha nem fogom elfelejteni.
én szeptemberben elterveztem hogy az újdonsült csoptársaimnak nagyokat fogok színezni magamról, hogy a csajok bukjanak rám és stb. :D
csak azzal nem számoltam, hogy első nap az izgalomtól, hogy 2-3 perc és megpillanthatom leendőbeli csoptársaimat, és akkora hasfájás jött rám az idegességtől és izgalomtól, hogy bementem a fősulin valamelyik wc-be, egy jót fostam, kéztörlő papírral töröltem ki a seggem, majd nyugodt szívvel mentem be hazudozni jókat xD
22/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!