Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex feleség? Hogy kezeljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex feleség? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

A páromnak volt egy kb 3 éves kapcsolata házasság hitelek ház.. a hölgyemény megcsalta majd jelezte hogy válni akar.

Amikor megismerkedtem a párommal akkor én tisztában voltam ezzel mert elmondta. Viszont azt hittem ez teljes mértékben lezárt dolog majd kiderült még van közös fizetni való. plusz a hölgy azért volt hogy próbálta meg kavarni a szart sikertelenül de rengeteg vita tárgya volt. Egy ideje már nyugi van de ezek a dolgok időközönként feljönnek bennem és elszomorít, boldogtalanná tesz, hiszen nálam mindig kizáró ok volt ha valakinek volt gyereke( szerencsére az nincs) vagy elvált bár az utóbbit jobban tudtam tolerálni. Vagyis csak azt hittem ugyanis rettenetesen zavar. Nekem sem házasságom sem gyerekem nincs még és így 34 évesen vágynék rá lassan. 3 éve leszünk most együtt és ahhoz képest hogy a drága ex hölggyel milyen gyorsan ment minden mi még a tervezgetési szakaszban járunk még mindig, ami akarva akaratlanul olyan gondolatokat ültet a fejemben hogy nem vagyok annyira jó mint az ex. Másoknak nyilatkozva engem jobban szeret, sokat változott jó irányban mióta együtt vagyunk ezt is mások nyilatkozzák, és külsőre is én vagyok a legjobb nője ahogy a barátok fogalmazták. Mégis olyan szintű kisebbségi komplexusokat okozott ez bennem.

34/N

ma 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szóval riválisként tekintesz az exre akit megcsalt? Nem sok agysejtjeid vannak ha pont félredugóssal vagy együtt. Amúgy csak van melletted, esze ágában sincs veled leélnie az életét.
ma 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
A nő csalta meg őt!!!
ma 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Jaj... Értem. Bocs. Nem tudom olvasni. 😅

Attól még nem akarja veled leélni az életét mert olyan módon csalódott az exben, hogy nem mer. Természetesen mondja, hogy blablabla, de mondhatni te szívsz az ex helyett. Tehát le kéne vele ülni beszélgetni, hogy nem fair veled szemben és ne csak mondja hanem csinálja is.

ma 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze úgy is kezdtük a kapcsolatot hogy elmondtam hogy komolyat keresek egy igazi part akivel lehet tervezni és haladni az életben. Végre nyugodtan élni én már nem szeretnek össze vissza randizgatni. Egyébként én nem is erőltettem sosem az házasság közös ház témát mindig magától hozta fel így gondoltam hiába volt ez a csalódás az életében amit meg is értek csak komolyan gondolja. De valóban lehet hogy a sok vita az ex miatt meg lehet amúgy sem gondolta komolyan vagy nem tudom. Sose kertem ígéretet a családom sose kérdezgette hogy na házasság gyerek? Az ő családja annál inkább.
ma 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!