Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt a helyzetet hogyan kezelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a helyzetet hogyan kezeljem éretten, nőiesen? (munkahelyi szerelmi háromszög - féleség)

Figyelt kérdés

A szituáció egy gyárban van. Én a gyártósoron ülök egy nővel, a gépet viszont egy férfi irányítja, de ő járkál egész nap, sokszor odajön hozzánk, tehát tudunk beszélgetni.

Én ezzel a sráccal már elkezdtem összemelegedni, de elég lassan haladunk. Erre jött egy új nő, oda mellém, és neki mesélek folyton hogy mi a helyzet a sráccal. Soha nem mond nagyon semmit ezekre, csak faggat. Azt már észrevettem, hogy nagyon rá van kattanva ő is, de korából/megjelenéséből ítélve én nem tekintem úgymond "vetélytársnak".

Most viszont elküldte panaszkodás képpen a srác nekem, hogy ez a nő miket írogat neki. "jó lenne együtt fürdeni" "szerinted is szép bőröm van?" és küldött neki képet a kádból úgy, hogy a kezével takarja a melleit..

Én ezen nagyon kiakadtam, a srác is, de még nem vagyunk olyan viszonyban, hogy bármit is tegyek vagy lépjek. De az a k.rva minden áldott nap mellettem van, én így nem tudom elviselni, és tudja jól milyen kapcsolatom van a sráccal, jogosan érzem hogy jól hátba szúrt? Bár nem vagyunk barátok, de szörnyen kellemetlen így lenni ott velük.

Nem tudom mennyire bízhatok a srácban mert elmondja ő is mindenféle r.bancnak sőt kis túlzással az anyja lehetne, de mégis mikor ott vagyunk úgy viccelődik vele, úgy szól hozzá, hogy nem is csodálom hogy a nőnek volt mersze így közeledni felé.

Tegnap este szóvá tettem a srácnak, kimérten és nőiesen, hogy nekem furcsa ez az egész. De mondta hogy ne butáskodjak már, tudhatnám, hogy ő egy nő iránt érdeklődik csak. Itt rám gondolt... De ha bármibe nézné is a nőt nem nekem mutatta volna ezt meg ugye? Sőt inkább titkolta volna. Vagy nem tudom, olyan nehéz még ilyenkor a bizalom.

Ti hogy viselnétek ezt a szituációt?

Éretten akarom kezelni de nagyon nehéz lesz nem beszólni a nőnek. De közben meg nincs közöm hozzá, azt sem akarom hogy a srác beteges féltékenynek nézzen, így is kínos volt a tegnapi beszélgetés mert amúgy tényleg nagyon nem tudom elképzelni, hogy ez iránt a nő iránt érdeklődne. Dehát férfiaknál ezt sohasem lehet tudni. A nő viszont szerintem csak dugni akar, de hogy csinálhatja ezt meg, mikor tudja jól, hogy én mennyire odavagyok a srácért és hogy szépen lassan de kialakulóban van köztünk valami. Ő meg így megpróbál belerondítani...

2022. szept. 17. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a nőnek ez egy verseny helyzet, ahogy mondod is, nem vagytok barátok.

Itt inkább a pasi a fura nekem.

2022. szept. 17. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben kicsit visszalépnék. Ha a csúnyább és idősebb nő kell neki, akkor vigye. Nehogy elkezdj "versenyezni"! Ezzel mindkettő alá adod a lovat. A nő érzi, hogy félsz tőle, hiszen reagálsz és zavar, a pasi meg élvezi, hogy két nő is teper érte.

Se3mmiképpen ne mutasd, hogy zavar a másik nő és semmiképpen se szólj be neki.

2022. szept. 17. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gyanús a srác is, szerintem hagyd, hadd vigyék egymást.
2022. szept. 17. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nőiesen bele szarnék mindkettőbe. A csávó sem ártatlan bàrányka.
2022. szept. 17. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Őt megdugja hamarabb,miközben téged bolondít.Utána téged fog megdugni.És te us elleszel hordva mindennek.Ő meg jól jár.
2022. szept. 17. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs helyzet. Senkit nem érdekel komolyan senki. Csak elszórakoztok egy kicsit, amikor éppen ráértek egy pár percig.
2022. szept. 17. 15:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne akarj kezdeni olyannal, akiben annyi diszkréció sincs, hogy elküldi neked a kolléganő meztelen fotóját, amit neki küldött.

Max. csak annyit szólnék a másik nőnek, hogy a képküldéssel vigyázzon, ha már magától nincs elég esze.

2022. szept. 17. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vennék részt ebben a mostani eszemmel, mert számomra kissé sántít a pasas viselkedése, a nő meg egyenesen közönséges. Szerintem jobb lenne hagyni, komolytalan.
2022. szept. 17. 17:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Miért írjátok mindannyian hogy nektek sántít a pasi viselkedése? :/

Van valami amit nem vettem észre?

2022. szept. 17. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Van, amit nem vettél. Például, hogy átküldi neked a kollegina fotóját. Lehet, a te fotódat is majd végigmutogatja a munkahelyen.

Másrészt könnyen lehet, hogy adta alá a lovat, csak azt már nem mondta el. Nők ritkán küldenek meztelen képet magukról minden előzmény nélkül.

2022. szept. 17. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!