Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ebben a nagyon nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ebben a nagyon nem hétköznapi helyzetben mit csináltatok volna?

Figyelt kérdés

Megtörtént eset!

Van egy lány az életetekben és mégsincs. Élethelyzetbeli okok miatt nem akartok vele kapcsolatot de nagyon szeretitek. Amikor közlitek vele, hogy jobb lenne nem találkozni többet, a lány gyalog elindul haza. (Nyilván feldúlt.) Ti, férfiak mondjátok neki, hogy ne vicceljen, besötétedett, veszélyes ilyenkor egyedül mászkálni. A lány csak megy tovább és félig ittas kan odaszól neki, hogy szálljon be hozzá, az meg beszáll hozzá.

Mit csinálsz? Szereted és nem akarod, hogy baj érje.

febr. 1. 07:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Ő szállt be hozzá, ő dolga.
febr. 1. 07:26
 2/13 anonim ***** válasza:
31%

Mit csináljon? Ugorjon a kocsi elé? Verje meg a pasit?

Maximum utána szól, hogy ne legyen hülye, de a nő szállt be a kocsiba. Szakítás megvolt, senki sem tartozik a másik felé semmivel.

Egyébként ne áltasd magad, ha olyan nagyon szeretne, akkor együtt lenne veled. Minden más csak bullshit.

febr. 1. 07:33
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Drukkolok, hogy épségben hazaérjen és egy életre megtanulom, hogy nem húzogatom a mézes madzagot senki orra előtt. Tudtad te az "élethelyzetedet" akkor is mikor elkezdted őt befűzni.
febr. 1. 07:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a félig ittas kan vezet, akkor rendőrség. Ugyanis mást is veszélyeztethet. A lányra nem biztos hogy veszélyes, de vezetnie tilos.
febr. 1. 08:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Úgy nézett ki de nem biztos.
febr. 1. 08:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsuk meg: hülyítesz x hónapon keresztül, az idő alatt teszem azt beléd szeretek (én biztosan, mert gyorsan szerelembe esek), majd közlöd velem a semmiből, hogy nem akarsz tőlem semmit.

Innentől kezdve nincs közöd hozzá, hogy én kivel megyek el, kinek az autójába szállok be vagy bármi.

febr. 1. 08:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az meg egyenesen nevetséges érv, hogy "sötét van, veszélyes".

Öhm, miért is?

Ugyanis, az elkövetők nagyrésze nem konzisztensen éjszaka támadja meg az áldozatát, hanem amikor lehetőséget kap rá.

Engem háromszor próbáltak kirabolni, ezen kívül kétszer megerőszakolni, az összes alkalom fényes nappal történt, és nem is valami kietlen helyen, ahol a kutya sem jár, hanem Bp belvárosában vagy abban a városkában, ahol felnőttem.

febr. 1. 08:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Dikkmooooo hát semmit, mivel nincs közöd hozzá, szabad ember.
febr. 1. 08:42
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
Hallod, én örülnék hogy megszabadultam egy olyan nőtől aki 100% hogy minden vita után más farokkal törli le a könnyeit.
febr. 1. 09:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy itt senkiben nincs semmi jó érzés. Én egy darabig követtem, szerencsére kiszállt.
febr. 1. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!