Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az amit még nem csináltatok...

Mi az amit még nem csináltatok? hétköznapibb dologra gondolok. Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
Én még sosem voltam pedikűrösnél, masszázson, külföldön, Magyarország legtöbb részén sem, nem vezettem még autót és jogsim sincs, nem repültem még. Hirtelen ezek jutottak eszembe és hasonlóakra lennék kíváncsi. 24/L

2021. aug. 1. 15:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem találkoztam veled
2021. aug. 1. 15:52
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem haltam még meg.
2021. aug. 1. 15:52
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Manikűr, pedikűr, a zselés vagy műköröm bármelyik fajtája, masszázs, repülő, motor, nagy traktor (kicsit már vezettem is). Csak annyira tudok úszni hogy éppen meg ne fulladjak.

Mondjuk egyszerűbb lenne, ha soroltál volna még cselekvéseket.

20L

2021. aug. 1. 15:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szolizni sosem szoliztam, nem is tervezem. :D
2021. aug. 1. 15:58
 5/18 A kérdező kommentje:

Hát csak olyanokra gondolok amit más rendszeresen csinál, nem ilyen “luxus” dolgokra gondoltam mint magánépen repülni, vagy vadvizi evezni, delfinekkel úszni stb.

Pl. én még szaunában sem voltam

2021. aug. 1. 15:58
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem voltam az Alfoldon, mert siksagon, ha hatterben sem latszanak dombok, hegyek, rosszul vagyok. Fobia.
2021. aug. 1. 16:09
 7/18 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, kozmetikusnál, meg hasonló helyeken nem voltam, valószínűleg nem is leszek. Egyébként biztos, hogy sokmindent nem csináltam még, de kevés jut eszembe. Van olyan, amit nem csináltam, de különösebben nem is érdekel Pl.nem bowlingoztam, nem voltam részeg. Olyanok is vannak, hogy pl bicikliztem már sokat, megkerültem a Balatont is, de szeretnék más biciklis utakra is elmenni. Utaztam is, de igazi trópusi környezetben még nem voltam. Voltam hegyi túrákon, de 3000 m felett még nem. Magyarországon is sok helyen voltam, de a Tiszánál még nem.
2021. aug. 1. 16:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

- nem voltam pedikűrösnél

- nem ettem szusit

- nem vezettem autót, de még autóhoz hasonlító járművet sem (dodzsem, gokart stb.)

- nem tartottam vendégséget (pedig már 5 éve saját lakásban élek)

- nem bicikliztem rendes, pótkerék nélküli biciklin (nem tudtam megtanulni biciklizni

- nem cigiztem (nem is akarok egyébként), nem próbáltam drogot (füvet sem)

- nem festettem be a hajam és nem barnítottam a bőröm soha(nőként... férfiaknál ez nem nagy ritkaság :D)

- nem volt egyéjszakás kalandom

- nem masszíroztattam magam (se profival, se ismerőssel)

2021. aug. 1. 16:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem ettem még soha a KFC-ben.
2021. aug. 1. 17:04
 10/18 anonim ***** válasza:
8-as! A biciklizésen kívül mindegyiket nagyon egyszerűen meg tudnád valósítani. A cigizést írtad, hogy nem is akarod, de a többit szeretnéd, csak nehezen veszed rá magad, vagy nincs rá lehetőséged, vagy mi az oka?
2021. aug. 1. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!