Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az amit még nem csináltatok...

Mi az amit még nem csináltatok? hétköznapibb dologra gondolok. Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
Én még sosem voltam pedikűrösnél, masszázson, külföldön, Magyarország legtöbb részén sem, nem vezettem még autót és jogsim sincs, nem repültem még. Hirtelen ezek jutottak eszembe és hasonlóakra lennék kíváncsi. 24/L

2021. aug. 1. 15:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10: tudom, hogy nem nehéz őket megvalósítani... van, ami olyan, hogy egyelőre nem érzek rá késztetést, van olyan, amit szeretném majd, és még csak tervben van.
2021. aug. 1. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem voltam kozmetikusnál, műkörmösnél, szolariumban, masszázs, pedikűr, sosem dohányoztam, nem ültem a Libegőn, nem voltam zenei fesztiválon, Ukrajnában, nem volt műszempillám, nm próbáltam kontaktlencsét, nem síeltem, nem tanultam furulyázni, nem jártam úszni tanulni az iskolával (tudok úszni, d magamtól tanultam), sosem mentem le krétáért a tanáriba
2021. aug. 1. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 35/n
2021. aug. 1. 17:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Szolárium, műköröm. Ezeket nem is akarom kipróbálni. Magyarországon kipróbálható extrém sportokat sem, pl. ejtőernyővel ugrás, siklóernyőzés. Nem sütöttem még májat, pedig szeretem, néha veszek magamnak, de a nyers máj állagától undorodom. Mobil telefonon nem intézek pénzügyeket, nem vásároltam még külföldről.
2021. aug. 1. 17:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Érdekeseket írtok. Én is csak magamtól tanultam úszni, tudok de nem szeretem ha nem ér le a lábam mert akkor nem érzem magam biztonságba és szerintem bepánikolnék. Inkább az a baj hogy sokáig nem tudok úszni, elfáradok és ezért szoktam általában a medence szélén úszni vagy addig amég leér a lábam, nehogy baj legyen. Nem feküdtem még ilyen nagy felfújhatós matracon sem, hogy csak vigyen a víz. Dodgemet én sem vezettem még. Lebegőn, óriáskeréken viszont már ültem.
2021. aug. 1. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

8/11-es!

Akkor mit szólnál, ha meghívnálak szusizni, utána elmennénk hozzád, megmasszíroználak, aztán még egy negyedik hiányosságot is bepótolhatunk... Mondjuk vezetheted az autómat. Vagy valami mást :D

2021. aug. 1. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed kényelmesen magad olyan helyed, ahol nem ér le a lábad, akkor nem tudsz úszni.
2021. aug. 1. 18:23
 18/18 anonim ***** válasza:

-Sosem volt még műkörmöm, műszempillám, szoláriumban sem jártam még, de nem is tervezem egyiket sem.

-Nem voltam még zenei fesztiválon, és vidámparkban sem.

-Sosem sátoroztam/aludtam sátorban még, és kempingben sem.

-Sosem ültem még fel úgy tömegközlekedésre, hogy "majdcsak kilyukadok valahol".

-Arra sem volt még példa, hogy bealudtam volna buszon/vonaton és emiatt lekéstem volna a megállóm.

-Sosem utaztam még villamoson, metróval is csak 1-2x.

-Sosem voltam még részeg, cigit és füvet sem próbáltam még, és ezeken nem szeretnék változtatni.

2021. aug. 1. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!