Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a palinak vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a palinak vagy nem kedvel?

Figyelt kérdés

Tudom,csak ez a két lehetőség jöhet szóba,de van egy srác,akin nem tudok kiigazodni. Elején azt hittem tetszem neki, szimpatizál velem minden megnyilvánulása ezt sugallta. Viszont most az van hogy hideg-meleget játszunk egymással. Egyszer jófej velem,máskor meg bunkó és sokszor úgy beszól szabályosan vérig sért, úgy tesz mintha ott se lennék. Mondanám,hogy tetszem neki azért csinálja,de nem gondolnám hogy 27 évesen van olyan óvodás szinten hogy piszkalassal fejezze ki a szimpátiáját.

Gondolkoztam már azon is,hogy az öccse miatt ilyen,az mindig csapja a szelet,de már többször leallitottam hozzám képest gyerek még.

Srácok esetleg valaki segítene megfejteni ezt a rejtvenyt nekem? Ti ha bunkók vagytok egy lánnyal az egyértelműen az unszimpátia jele?

febr. 1. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Ő a férfi, ha akar valamit akkor majd kezdeményez, neked ezen kár izgulni. Ha meg vérig sért, meg paraszt, akkor miért érdekel ? Nem túl érett viselkedés tőle.
febr. 1. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
PUA mester.
febr. 1. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát egy PUA mester nem bunkozik. Én szerintem.
febr. 1. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem eleve bunkó paraszt és jó hülye vagy, hogy vele foglalkozol.
febr. 1. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es nyers volt, de igaza van. Felesleges ilyen tahókon agyalni, ha lenne is belőle valaki, akkor is játszmázna.
febr. 1. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
5 korrigálás: valami
febr. 1. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak oda-vissza játszmázások, semmi komoly és őszinte!
febr. 1. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetően ilyen:egy büdös bunkó paraszt!...

A többi csak megjátszás rèszèről,hogy lecsússzon a bugyid.

febr. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!