Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, bírjátok a nagy hátsót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 20:16
61/99 anonim válasza:
Nem kaptam meg:D Küldd el innen a privát e-mail küldése szövegre kattintva.:)
62/99 anonim válasza:
Vagy töltsd fel a képet kepfeltoltes.hu-ra, és linkeld be... Egyszerűbb, és még a neved sem derül ki... :)
63/99 A kérdező kommentje:
úgy csináltam, ahogy 76%.os mondja. feltölteni nem tudom, mert nincs meg az a kép a telómon, és nemtudom hogy lehet faceről letölteni, sztem sehogy. vagy nem is kell letölteni hozzá? hülye vagyok én ehhez... :D
2011. okt. 18. 17:23
64/99 A kérdező kommentje:
küldtem még1x. ha most sem kapod meg, akkor ez egy jel: Isten is úgy akarja, hogy ne lásd meg a nagy hátsómat. :D
2011. okt. 18. 17:26
65/99 anonim válasza:
De nem lehet megnézni a képeidet:D Le van tiltva:D Csak az ismerőseid láthatják.
66/99 A kérdező kommentje:
tényleg? ezt nem is tudtam. és h kell átállítani? de ha gondolod, akk jelölj be, visszaigazolok, aztán meg kitörölsz. legalább úgy énis látlak téged :P
2011. okt. 18. 17:31
67/99 A kérdező kommentje:
na. valamit állítottam, most próbáld. :)
2011. okt. 18. 17:33
68/99 anonim válasza:
Még mindig nem jó:D Arra az újságra a te arcod van betéve? Csak azt látom:D
69/99 A kérdező kommentje:
igen, az az én híres arcom :D de hát akkor nemtom hogy kell átállítani.
2011. okt. 18. 17:38
70/99 A kérdező kommentje:
odamegyek, h public és nem állítja át. a public nem az, hogy mindenki láthatja?
2011. okt. 18. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!