Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, bírjátok a nagy hátsót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 20:16
21/99 A kérdező kommentje:
168-9 cm körül és jelenleg 62 kg, mert most egy picit fogytam, szóval van rajtam egy felesleg is bőven. Úgyhogy rinyálhatok itt nektek, h nincs pasim :D Szerintem nagyon aránytalan vagyok. Vastag kar, vastag combok, extraszéles csípő, óriás hátsó. A derekam (szerintem) a csípőmhöz képest vékony, anya is mindig mondja, h mennyire vékony már, közben meg csak optikai csalódás, mert a csípőmhöz képest vékony csak. 73 cm a derekam, és arra szerintem nem mondható, h vékony. Csípőm asszem 102, vagy ilyesmi.
2011. okt. 17. 21:38
22/99 A kérdező kommentje:
hát igen, kéne rajta dolgozni, csak nem látom értelmét, mert nekem semmi nem használ.
2011. okt. 17. 21:40
23/99 A kérdező kommentje:
de viszont izmos is vagyok, azt hozzá kell tennem! legalább valami pozitívum.
2011. okt. 17. 21:42
24/99 anonim válasza:
Volt egy ilyesmi kinézetű osztálytársam. Legendás volt a segge a suliban. Mindenki az alapján tudta h kiről is van szó. Szóval sztem nem lehetsz olyan rossz... :)
25/99 A kérdező kommentje:
kilencedikben nekem is a hátsóm volt az 'ismertetőjelem'. hát, mitnemondjak, nagyon imádtam -.-' dehát ez van, remélem következő életemben jócsaj leszek :D köszi szépen mindenkinek a válaszokat, még írhattok, úgyse tudok aludni :)
2011. okt. 17. 21:54
26/99 anonim válasza:
27/99 A kérdező kommentje:
nemtudom ugyanaz.e a két csajszi, hát az elsőhöz talán hasonlít, csak nekem vaskosabb a karom, és tutira nagyobb a hátsó fertályom :/ meg lehet, h a combom is vastagabb. de azt nem tudom megállapítani. ja meg nincsenek ekkora cickóim. de a hasam nem nagy, abban biztos hasonlít.
2011. okt. 17. 22:02
28/99 anonim válasza:
Egy nagy szőrös férfisegg kinyalásától már csak az analizálása jobb! 22/F
29/99 anonim válasza:
Nagyon jó! Hadd "nézzem", mint a gyerek, a kezével!
30/99 anonim válasza:
Basszus meg kell h ismerjelek! Gyönyörű lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!