Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, bírjátok a nagy hátsót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, bírjátok a nagy hátsót?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 20:16
 41/99 anonim ***** válasza:
100%
Naaaaa, most linkeld be:) Vagy töltsd fel a kepfeltoltes.hu-ra és akkor csak azt az 1-et tudjuk megnézni:)
2011. okt. 17. 22:39
 42/99 anonim ***** válasza:
Írtam e-mailt!
2011. okt. 17. 22:47
 43/99 A kérdező kommentje:
neeem, majd holnap, megígérem belinkelem vagy feltöltöm, de most telóról lassú lenne és aludnom kéne már, nemtudok majd felkelni, és holnap matekdogát írunk, oh yeah. köszönöm szépen a sok választ, arik vagytok. :) jóéjt, szép álmokat, aztán nehoga ne tudjatok aludni miattam :P nemám... :D sziasztok.
2011. okt. 17. 22:49
 44/99 anonim ***** válasza:
Holnapig nem bírom ki! :)
2011. okt. 17. 22:51
 45/99 anonim ***** válasza:
100%
Addig nem alszunk, amíg nem teszel fel képet:D
2011. okt. 17. 22:51
 46/99 A kérdező kommentje:
pedig muszáj lesz :) de semmiféle nagy durranásra ne számítsatok, csak átlagra. mostmár tényleg jóéjt. ;)
2011. okt. 17. 22:55
 47/99 Gergo_30F ***** válasza:
100%

ahogy írták már előttem, az a 62 kiló egyáltalán nem vészes! egyébként ahogy leírtad magad pont olyan vagy mint a mostani barátnőm: nagyon vonzó!

vannak nők, akik ruhában nagyon jól néznek ki, de ha leveszik, az kiábrándító (az addig formás kis popsi lóg, még ha vékony is, dugás közben nyom a medencecsont, stb); és vannak az olyan alkatok, mint te, akinél ruhában nem egyértelmű, mennyire jól néznek ki, aztán ha lekerül, az ember megvadul...megvannak a gyönyörű nőies vonalak, arányok....hmmmm :D ráadásul a tévképzeteik miatt (hogy ők nem is szépek...dehogynem) még sokkal odaadóbbak is, mint azok a nők, akiket gyakran dícsérnek (legalábbis a külsejük miatt).

sokkal jobb nő lehetsz, mint ahogy azt gondolod, kicsit nyitottabbnak kellene lenned, nem? :)

2011. okt. 18. 14:41
 48/99 A kérdező kommentje:
hát kellene, jó lenne, de hogy? :( amúgy rajtam semmi nőies nincs. kajakra.
2011. okt. 18. 15:03
 49/99 anonim ***** válasza:
Na mikor jön a kép?:)
2011. okt. 18. 15:07
 50/99 anonim ***** válasza:
Én már láttam róla :P Nagyon aranyos kiscsaj... :)
2011. okt. 18. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!