Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, bírjátok a nagy hátsót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 20:16
11/99 anonim válasza:
Ha közben formás is, akkor imádom :)
12/99 anonim válasza:
Nem válaszoltál arra, hogy az anállal hogy állsz... :P
14/99 anonim válasza:
Nekem is az, na és? Több pasit kaptam (vagyis kaphattam volna, mert ugye az erkölcsök), mint bármelyik szipka s*ggű nőtársam :). Hidd el, ösztönösen is imádják apasik :).
15/99 anonim válasza:
Legalább annyira mint a nagy melleket! Sőt!
16/99 anonim válasza:
nagy kufferbe jó pakolni, csak szégyen vele utazni! :):) na viccet félretéve, az nem baj ha nagy csak formás legyen!!
17/99 A kérdező kommentje:
Hát de nálam épp ezaz, h nem kapok pasit :D nagy a seggem, és formásnak se mondanám, nincs semmi mellem, pedig szép sötétbarna a hajam :D már 2008 óta szingli vagyok. 14 éves koromban volt két komoly kapcsolatom, azóta semmi. sztem ez egy kicsit cink.
amúgy, h válaszoljak a kérdésedre, az anállal nem állok sehogy. xd
2011. okt. 17. 21:10
18/99 anonim válasza:
Milyen magas vagy? Hány kg? Milyen az alakod? Az összkép? Így elég nehéz megítélni, hogy nálad a nagy hátsó pozitívum, vagy negatívum.
19/99 Gergo_30F válasza:
"formásnak se mondanám"
akkor kezdj ezen dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!