Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, bírjátok a nagy hátsót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, bírjátok a nagy hátsót?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 20:16
 31/99 A kérdező kommentje:
háát, sajna nem vagyok az. mondom mi szép rajtam. szem, szempilla, mert nagyon hosszúak, haj. ennyi. meg tán az arcom, de azt néha csúnyítja pár pattanás, ja és ráadásul szeplős is vagyok, és sosem sminkelem magam. ja és nagy az orrom is. de ezekkel már megbarátkoztam. :)
2011. okt. 17. 22:10
 32/99 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de neked súlyos önértékelési zavaraid vannak. Egy 168-as magassághoz szerintem ideális a 62 kg, nem tudom azt elhinni hogy emiatt nincs kapcsolatod. Nézz kicsit jobban körül 110-120 kilós nők jóképű férfiakkal flangálnak. Egy vagy csak a sok közül akit tönkretesz a média által sugallt soványságőrület.
2011. okt. 17. 22:11
 33/99 A kérdező kommentje:

igen, van az is, meg visszahúzódóbb is vagyok, meg válogatós is, pedig hát nekem aztán nem lenne szabad válogatnom.

azt még leakartam írni h azért nem vagyok olyan durván szeplős, mint általában a vörösek, anyum mondja mindig. meg mindig azzal piszkál, h kicsi vagyok. 168 centi nem elég? :D

2011. okt. 17. 22:14
 34/99 anonim ***** válasza:
100%
Dobjál már fel egy képet:D Szerintem mindenki tökre kíváncsi rád:)
2011. okt. 17. 22:16
 35/99 A kérdező kommentje:
áh inkább nem. meg most nem is tudok, mert telón vagyok. :)
2011. okt. 17. 22:18
 36/99 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd később, vagy holnap:D Megvárjuk:D
2011. okt. 17. 22:20
 37/99 A kérdező kommentje:
holnap is meg egész héten telón leszek, mivel koleszban punnyadok :D majd max belinkelek egy facebookos képet. vagy az olyan, mintha 'reklámoznám magam'?
2011. okt. 17. 22:22
 38/99 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem olyan. Max takard ki a szemed mint a bűnügyi képeken, akkor úgyse ismer fel senki. :D Így látatlanba tleg baromi nehéz eldönteni, de a leírtak alapján sztem rajtam kívül még nagyon sokan kíváncsiak rád! :)
2011. okt. 17. 22:33
 39/99 anonim ***** válasza:
Na akkor jöhet az a FB. link:)
2011. okt. 17. 22:36
 40/99 A kérdező kommentje:
hát egy egészalakos képem van fb.n, de az 2008-as. (ez vt a fénykorom) azóta nőtt a hátsóm, és a combom is tutira vastagabb. csak előnyös a naci, amiben pózolok. meg azóta sokkal sötétebb a hajam. majd akkor holnap belinkelem, ha még holnp is ennyire érdekellek titeket :P csak az a baj, h akkor a többit is megtudjátok nézni, énmeg azt nemszeretném :D
2011. okt. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!