Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akiket nem kényeztet a párotok orálisan: hogy bírjátok?
Normális férfi nem szexel orálisan.Ezt csak a perverzitásra hajlamosak és önzők igénylik.
27/F
8.54:
hát nem tudom. De írták itt már más lányok, hogy nem megy nekik olyan könnyen...
Én is lány vagyok, és egyetértek az első hozzászólóval azzal kapcsolatban hogy kik igénylik a szop@st. Nálunk nem hiányzik sem nekem, sem a barátomnak szerencsére:)
L19 (+F23)
9.49 és 9.08:
ezt nem értem, miért lenne perverz dolog? A puncinyalást is szereti a lányok többsége, mert más és jó érzés. A szopás is ugyanez, csak fordítva. De ha szerintetek ettől perverz és nem normális valaki, akkor Ti csináljátok sötétben, paplan alatt, szigorúan misszionárius pózban és csakis gyermeknemzési céllal!
9.08:
ez a kedvencem, hogy pfúj ez perverz, de az én barátom nem is akarja. Haha! Azt azért megnézném, hogy ha meglepetésszerűen a szádba vennéd gyengéden a barátodét, akkor ő sértődötten eltolna magátol, hogy hogy juthatott ilyen perverz undorító dolog az eszedbe!
Ennyit arról, hogy nem igényli.
9.30:
köszi, igen szereti, de azért az is a hangulatától függ...
Kérdeztem hogy mi a baj, undorodik-e vagy valami. Azt mondta hogy nem csak nem megy. Néha magától is nekikezd, de csak pár másodpercre... Pedig sosem erőltetem, sőt alig kezdeményezem, és mindig figyelek hogy tiszta legyek. Azt mondja hogy az ízével sincs gond. Szerintem valamilyen gátlás munkál benne, de remélem hogy szép lassan és sok türelemmel fel lehet oldani... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!