Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akiket nem kényeztet a párotok orálisan: hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Mi négy éve vagyunk együtt, minden szuper, kivéve ez. Eddig nem csináltam belőle ügyet, de már nagyon hiányzik...2010. febr. 13. 08:21
12/16 anonim válasza:
eleinte én sem szerettem, mert... nemtudom. aztán oldódtak a gátlások az idő előrehaladtával, és mostmár imádom :) L20 (F26)
13/16 A kérdező kommentje:
10.01:
köszi, remélem ez nálunk is így lesz! :-)
2010. febr. 13. 10:03
14/16 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, nem igénylem, hogy a barátnőm "kényeztessen", viszon én imádok nyalakodni, popsitól kezdve a füléig mindenhol. nem várom el és tehát nem is igénylem fordítva, valahol ez megszokás lehet nálam
15/16 anonim válasza:
Én szeretem csinálni mert tudom hogy a barátom élvezi és én is élvezem amikor ő kényeztet. Nem értem ez miért lenne perverz?
16/16 anonim válasza:
3. hozzászóló vagyok 09.08as.
Kedves kérdező, nem tudom mi jogon támadod a nézetemet, én sem támadom a te dolgaidat, én csak véleményt írtam, és ez még nagyon nem jelenti azt, hogy csakis sötétben és misszionrius pózban szeretkezünk, nagyon nem azt jelenti. És amit írtál, hogy mit szólna, ha gyengéden a számba venném...namost nem tudom hogy hány éves vagy de a szopás és a gyengéden szájba vevés az nagyon nem ugyanaz. Nekünk változatos és kielégítő a szexuális életünk is, mint ahogya kapcsolatunk többi része is. Úgyhiogy nézzél már magadba és ne ítélkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!