Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, bírjátok a nagy hátsót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 20:16
91/99 A kérdező kommentje:
ja és igen, azaz :D
2011. okt. 18. 21:05
93/99 A kérdező kommentje:
oksi, köszi :)
2011. okt. 18. 21:14
94/99 anonim válasza:
Tudod mennyire utálom az olyan embereket, mint te. Idejössze, sajnáltatod magad. Előadod, hogy mennyire nagyon ronda vagy meg, hogy ezer éve nincs pasid meg blablabla. Szánalmas vagy, mert két napig itt vigasztaltatod magad mindenkivel miközben te is pontosan tudod, hogy nincs rajtad semmi ronda. Teljesen átlagos testalkatú lánynak nézel ki, nincs nagy seggen meg vastag combod csak önértékelési problémáid. Idióta barom. Ez a tömör véleményem.
95/99 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a velemenyedet, amugy tenyleg eleg nagy barom vagyok, visszaolvastam az osszes kommentet es azt kivantam, barcsak ne en irtam volna ezt a sok suletlenseget :D akkor meg tenyleg nem voltam elegedett magammal semmilyen szinten, mara mar sokminden valtozott, ma mar eszembe nem jutna kiirni ekkora gyokerseget. Hat nem voltam epp normalis 17 eves. :D
2014. aug. 25. 20:09
96/99 A kérdező kommentje:
Ja es meg annyit, hogy a hatsom meg mindig nagy es a combjaim is erosek ugyanugy, de mar megtanultam elfogadni es nem erdekel (annyira) masok velemenye, pasik is voltak/vannak korulottem, ugyhogy remelem ezt a kerdest ma mar senki nem olvassa :)
2014. aug. 25. 20:13
97/99 anonim válasza:
"remelem ezt a kerdest ma mar senki nem olvassa :)"
Így, hogy az újabb hozzászólással sikerült kiemelned, pontosabban a megválaszolt kérdések kategóriában mindenkinél újra az élmezőnybe helyezned, csak tíz oldalnyi korábbi válaszoló olvas most vissza gyorsan... :D
98/99 anonim válasza:
Igen, miutan elkuldtem a valaszt, leesett, hogy a valszommal tobb kart csinaltam, mint hasznot :D hat mindegy, igy jartam, hatha a tobbseg figyelmen kivul hagyja.
99/99 anonim válasza:
Hupsz, es az uj regisztraciommal valaszoltam :D mielott meg valaki belem kotne, azt mar nem hasznalom, amivel a kerdest kiirtam, csak igy jo ket ev utan beleptem, hogy miujsag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!