Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?
Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).
20/L
mus musculus,csak nyugalom,azért ne egyél meg :))
Erre egy szót tudok mondani,aki nem olyan gyárilag TEGYEN ÉRTE,mindenki képes változtatni magán.
Nézz engem voltam 50kg 25-ös karral rendelkező FTB(Full Totál Balf@sz) kis lúzer szűzike,ez mind egybe :)
Kitartásomnak hála a folyamatos edzés és kaja betartásnak hála mára már 92kg izmos testem van,amibe kőkemény munkám van a mai napig mind,amig mások fekve hányóba vannak vagy alszanak én edzek van hogy korán reggel megyek le edzeni munka előtt vagy munka után este,és lemegyek,csak a CÉL-t kell megtalálni.Plusz mellette folyamatosan képzem magam,hogy mindenben a toppon legyek,hogy valamilyen bombanő rám néz,azt mondja, ,,na látjátok ez igen ez egy talpig FÉRFI".
Nagyon sok munka van benne én ezt aláírom,de mindig azt mondom és Kiyosaki is azt mondja,hogy semmi sincs ingyen,bármi amit akarsz fizesd meg az árát,de ezt nem feltétlenül pénzbe kell érteni.
Ha a csaj fiús alkatú menjen el aerobikra,fitneszezzen,menjen táncra,öltözzön nőiesen ennyi,haját növessze meg.
Ha el van hízva kőkemény diéta(értsd egészséges kaja),és kemény edzések.Mindent lehet csak sokat nem sokat RENGETEGET kell érte dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!