Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi a szép/szexi VV...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).

20/L

2011. szept. 23. 17:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
8%
Gyönyörű szép nő,olyan amilyennek egy nőnek lennie kell,csinos,szép,formás,feszes,nincs narancsbőre,hosszú combú,kirivó,gyönyörű szép a haja,igényes,odafigyel magára.Akkor szerinted kérdező,miér tetszik nekünk?Mert olyan csaj amilyen nem szaladgál minden sarkon.Egyáltalán nem tucat csaj,akinek a magyar nők 90%-a elhizva,farmer-póló,jah és rövid haj,ennyi ezt látni mindenhol sajnos,és szidják a szép nőket,mert bizony irigyek rájuk,csak nem merik felvállalni,tisztelet a kivételnek
2011. dec. 14. 22:40
 62/65 anonim ***** válasza:
Minden nőben van valami szép.
2011. dec. 15. 19:59
 63/65 mus musculus ***** válasza:
Tegnapelőtt 22:40, te is értelmes lehetsz. Mi az, hogy "amilyennek lennie kell egy nőnek"? És ha valaki gyárilag nem olyan? Mit tud kezdeni vele? Talán a csúnya, rövid combú, fiús alkatú lányok tehetnek arról, hogy ilyenek (sőt, még a túlsúly is idesorolható, mivel az sem feltétlen kötött az igénytelenséghez, betegség és a rá kapott gyógyszer mellékhatása is állhat a háttérben)? Rajtam is van 10-15 kg fölösleg és teszek is ellene, mert nem érzem jól magam így, de fontos megjegyeznem, hogy - visszajelzések alapján - nem az "ocsmány" hanem az "arányosan vaskos" kategóriába esem. Ezer bocs, hogy nem öltözöm olcsó k*rvák módjára, van egy sanda gyanúm, miszerint ha így tennék, az lenne a baj. A hajam viszont hosszú és szépnek tartják az emberek, gyakran dicsérik. Nem a szép nőket szidom én, sokkal inkább azokat, akik rászolgáltak küllemtől függetlenül. Seherezádéra sem mondtam semmi rosszat tudtommal, csak hogy nem egy nagy szám és ezt továbbra is fenntartom.
2011. dec. 16. 14:52
 64/65 mus musculus ***** válasza:
Mellesleg szilikon nélkül ő sem lenne ám ilyen formás.
2011. dec. 16. 14:53
 65/65 anonim ***** válasza:

mus musculus,csak nyugalom,azért ne egyél meg :))

Erre egy szót tudok mondani,aki nem olyan gyárilag TEGYEN ÉRTE,mindenki képes változtatni magán.

Nézz engem voltam 50kg 25-ös karral rendelkező FTB(Full Totál Balf@sz) kis lúzer szűzike,ez mind egybe :)

Kitartásomnak hála a folyamatos edzés és kaja betartásnak hála mára már 92kg izmos testem van,amibe kőkemény munkám van a mai napig mind,amig mások fekve hányóba vannak vagy alszanak én edzek van hogy korán reggel megyek le edzeni munka előtt vagy munka után este,és lemegyek,csak a CÉL-t kell megtalálni.Plusz mellette folyamatosan képzem magam,hogy mindenben a toppon legyek,hogy valamilyen bombanő rám néz,azt mondja, ,,na látjátok ez igen ez egy talpig FÉRFI".

Nagyon sok munka van benne én ezt aláírom,de mindig azt mondom és Kiyosaki is azt mondja,hogy semmi sincs ingyen,bármi amit akarsz fizesd meg az árát,de ezt nem feltétlenül pénzbe kell érteni.

Ha a csaj fiús alkatú menjen el aerobikra,fitneszezzen,menjen táncra,öltözzön nőiesen ennyi,haját növessze meg.

Ha el van hízva kőkemény diéta(értsd egészséges kaja),és kemény edzések.Mindent lehet csak sokat nem sokat RENGETEGET kell érte dolgozni.

2011. dec. 16. 15:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!