Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi a szép/szexi VV...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).

20/L

2011. szept. 23. 17:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
95%
sztem semmi, nekem nagyon nem jön be. am általános suliban volt évfolyamtársam 8 évig és már 10 évesen így nézett ki, festett haj, smink, se¤¤ig se érő szoknyák stb. és a viselkedése is ilyen volt már akkor mint az öltözete 20
2011. szept. 23. 17:49
 22/65 anonim ***** válasza:
38%

"Ő az, egyáltalán nem szép, sőt ellenszenves..., tipikus az a csaj, akinek büdös a munka és így akar népszerűséget szerezni magának, elhelyezkedni a médiában..."

Te pedig az vagy,aki kép alapján pontos jellemrajzot és leírást ad,akkor szeretném igénybe venni később a szolgáltatásaidat,ha munkaerőt szeretnék felvenni.22/F

2011. szept. 23. 17:49
 23/65 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a nevével van bajom. Basszus, most komolyan az egyik sorozat címét választotta... Ez aztán a szánalom, nem a kinézete.
2011. szept. 23. 17:50
 24/65 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező. Hogy bebizonyítsam nem mindenki VV seherezádére gerjed, küldj egy képet magadról és megígérem, hogy kiverem rád.
2011. szept. 23. 17:51
 25/65 A kérdező kommentje:

Féltékeny???XD Atyaég...hogyne...:DDD Nekem nincs önbizalomhiányom, szépnek látom magam, csak felbosszant, amikor a csapból is az folyik, h az ilyenek milyen jó nők...

Hölgynek pedig az ilyen tipikus műanyag, újgazdag öltözködési stílusú lányokat soha nem hívnék. Szerintem a jelző megcsúfolása lenne.:D

Amúgy jah, nagyon szépen tud gogózni...:DDDDDDDDD Az neki a munka.:)

Amúgy látásból ismertem, együtt járt táncra egyik barátnőmmel, és ő mesélt róla eleget.Meg mág elég volt az elmúlt pár napi kötekedős magatartása is, meg a buta beszéde.Amúgy már tizenévesen kiéltnek nézett ki kb.:D

2011. szept. 23. 17:52
 26/65 anonim ***** válasza:
38%
17:50 Te gyökér így hívják!! Nagy Seherezádé..NéZZ UTÁNA a dolgoknak mielőtt pfázol
2011. szept. 23. 17:57
 27/65 anonim ***** válasza:
52%
Jajj ne csináljátok már hogy ismeritek.xD szerintetek ki veszi be??xD
2011. szept. 23. 17:58
 28/65 A kérdező kommentje:
Én Nagy Viviennek ismertem, de mint kiderült, a Seherezádé is egy keresztneve a sok közül.
2011. szept. 23. 17:58
 29/65 A kérdező kommentje:
Én csak látásból ismerem, nem beszélgettem vele.
2011. szept. 23. 17:59
 30/65 anonim ***** válasza:
33%
Ne bántsátok,nem lehet könnyű neki ezzel a névvel.
2011. szept. 23. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!