Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?
Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).
20/L
Huuu, valóban óriási munka ám a seggé.t rázni egy bárpulton!
De mind1, nem is érdekel tovább a téma, úgy gondolom, hogy nem ér meg még annyit sem, hogy itt állást foglaljak az mellett, hogy mennyire nem tartom értelmes embernek, se őt és a villa társait, sőt azt sem, aki nézi őket!
Na igen, a seggrázás valóban egy diplomaigényes meló...:D
Mindegy, én nem akarok messze menő következtetéseket levonni pár képből. Nekem kifejezetten antipatikus a csaj. Nem mondom, hogy csúnya, de a széptől rohadt messze áll.
Tessék,fájdalomdíj.
Mégis mi jó az ilyen VV szarságokban?
Összezárnak egy rakás tehetségtelen balf.szt, cigányt, fogyatékost, műmájer hülyegyereket, hivatásos k.rvát (bocsának eszkort lányt) aztán főműsoridőben, k.rva anyáznak, pofáznak, döglenek, arcoskodnak. Aztán másnak teleb.sszák velük az újságokat, a netet és minden szar, így még ha nem is nézed, akkor is ez folyik mindenhonnan. Ráadásul ezeket a genetikai hulladékokat állítják be példaképnek a fiatalok elé, holott semmit sem tettek le az asztalra. Mégis miért?
Szomorú, hogy ennyire agyhalott a társadalom nagy része.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:38
Ez a hadjárat része,tudhatnád...:)
ma 19:38!
Kereslet-kínálat. Ha nem néznék, akkor nem érné meg csinálni. De mivel nagyon sokan nézik és még sms-t is küldenek millió+áfáért... Szomorú, de az emberek nagy részének erre van igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!