Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi a szép/szexi VV...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).

20/L

2011. szept. 23. 17:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

"Annyira azért nem szottyadtak a mellei sem,a feneke eredeti és jó,nincs elhízva-ennyi pozitívum szól mellette."

Pl. nekem (meg még sok barátnőmnek) eredeti a mellem, és feszes, elhízva sem vagyok (sőt), a fenekem is van olyan, mit az övé, de mégis úgy érzem, hogy ha én kerülnék be, akkor nem vernék annyian rám a nyálukat (vagy a f@szukat :DDD), mert nem vagyok egy olyan playboyba való műnő...És a sok idiótának eddig terjed az esze kb...

"És neked miért kéne mai fiatal fiú? :D"

Jó, rosszul fogalmaztam... Akarok mondani fiatal férfi...:) Szóval a korosztályomra gondoltam, szóval ilyen 18-25.

2011. szept. 23. 17:37
 12/65 anonim ***** válasza:
49%
De ez olyan popén hogy nem is ismered(kérdező) és akkor azzal jössz hogy "ilyen nőkre van szükségük??" Igen bmeg.:D tudod mért? Azért mert ő nagyon szép és attól mert szolis meg műkörmei vannak lehet nagyon kedves.Szerintem neked nagyon súlyos önbizalom hiányod lehet..ne haragudj.Mért ne lenne hölgy?? Azért mert féltékeny vagy rá?? ;) :P Én is csaj vagyok mégis szépnek látom és szerintem alapjáraton nagyon kedves csaj lehet...:D
2011. szept. 23. 17:39
 13/65 anonim ***** válasza:
73%
lusta vagyok keresni
2011. szept. 23. 17:40
 14/65 anonim ***** válasza:
77%
Tetszik a felfogásod kedves kérdező. Ritka a mai világban ilyen lány , aki még "természetes" . Nekem at ilyen jobban bejön , mint pl.:VV Seherezádé.
2011. szept. 23. 17:41
 15/65 anonim ***** válasza:
29%

De ez olyan popén hogy nem is ismered(kérdező) és akkor azzal jössz hogy "ilyen nőkre van szükségük??" Igen bmeg.:D tudod mért? Azért mert ő nagyon szép és attól mert szolis meg műkörmei vannak lehet nagyon kedves.Szerintem neked nagyon súlyos önbizalom hiányod lehet..ne haragudj.Mért ne lenne hölgy?? Azért mert féltékeny vagy rá?? ;) :P Én is csaj vagyok mégis szépnek látom és szerintem alapjáraton nagyon kedves csaj lehet...:D

egyetértek vele... Nagyon szép nő... (ha akarod úgy írom, hogy hölgy)

2011. szept. 23. 17:41
 16/65 anonim ***** válasza:
83%

"És a sok idiótának eddig terjed az esze kb..."

Te bajod,ha a sok idióta izgat,keress normális srácokat,hidd el tele van vele a bolygó.22/F

2011. szept. 23. 17:43
 17/65 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ő az, egyáltalán nem szép, sőt ellenszenves..., tipikus az a csaj, akinek büdös a munka és így akar népszerűséget szerezni magának, elhelyezkedni a médiában...

2011. szept. 23. 17:43
 18/65 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán nincs rá igényem... Én is a természetes lányokat szeretem. Szóval gyorsan írjál csak privátot:)))

22F

2011. szept. 23. 17:44
 19/65 anonim ***** válasza:
27%
kedves 17:43-as erről beszéltem hogy nem is ismered és iyleneket állítasz hogy piszkos neki a munka...Honnan tudod szivem?? Attól mert valaki igényes és szép,attól még ugyanolyan mint t, mint mindenki más.Honnan veszed hogy nem szeret dolgozni?Nagyon sokan azért jelentkeznek vvbe hogy ismeretséget kapjanak hogy a jövőbe majd kamatoztatni tudják a tehetségüket.Lehet hogy Seri jól tud énekelni,vagy táncolni vagy akármi.Nem lehettek ilyen parasztok bsszus.
2011. szept. 23. 17:47
 20/65 anonim ***** válasza:
83%

kevés sminkel nekem nagyon tetszik. agyonsminkelve és ilyen-olyan hajkölteményekkel mint amilyen a beszavazón volt úgy már nem.

az tény, hogy a külcsínyen kívül kevés belbecs szorult belé...

2011. szept. 23. 17:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!