Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?
Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).
20/L
"Annyira azért nem szottyadtak a mellei sem,a feneke eredeti és jó,nincs elhízva-ennyi pozitívum szól mellette."
Pl. nekem (meg még sok barátnőmnek) eredeti a mellem, és feszes, elhízva sem vagyok (sőt), a fenekem is van olyan, mit az övé, de mégis úgy érzem, hogy ha én kerülnék be, akkor nem vernék annyian rám a nyálukat (vagy a f@szukat :DDD), mert nem vagyok egy olyan playboyba való műnő...És a sok idiótának eddig terjed az esze kb...
"És neked miért kéne mai fiatal fiú? :D"
Jó, rosszul fogalmaztam... Akarok mondani fiatal férfi...:) Szóval a korosztályomra gondoltam, szóval ilyen 18-25.
De ez olyan popén hogy nem is ismered(kérdező) és akkor azzal jössz hogy "ilyen nőkre van szükségük??" Igen bmeg.:D tudod mért? Azért mert ő nagyon szép és attól mert szolis meg műkörmei vannak lehet nagyon kedves.Szerintem neked nagyon súlyos önbizalom hiányod lehet..ne haragudj.Mért ne lenne hölgy?? Azért mert féltékeny vagy rá?? ;) :P Én is csaj vagyok mégis szépnek látom és szerintem alapjáraton nagyon kedves csaj lehet...:D
egyetértek vele... Nagyon szép nő... (ha akarod úgy írom, hogy hölgy)
"És a sok idiótának eddig terjed az esze kb..."
Te bajod,ha a sok idióta izgat,keress normális srácokat,hidd el tele van vele a bolygó.22/F
Ő az, egyáltalán nem szép, sőt ellenszenves..., tipikus az a csaj, akinek büdös a munka és így akar népszerűséget szerezni magának, elhelyezkedni a médiában...
Nekem aztán nincs rá igényem... Én is a természetes lányokat szeretem. Szóval gyorsan írjál csak privátot:)))
22F
kevés sminkel nekem nagyon tetszik. agyonsminkelve és ilyen-olyan hajkölteményekkel mint amilyen a beszavazón volt úgy már nem.
az tény, hogy a külcsínyen kívül kevés belbecs szorult belé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!