Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy mellek és nagy szemeket kompenzálja a formás szexi popsi, szép arc, vagy szép száj?
Fogjátok már fel, hogy nekünk pasiknak az összhatás számít. Nincs egy listánk, amit nézünk, hogy barna, vagy fekete, vagy esetleg szőke, hanem ránézünk a csajra, és tetszik -e vagy nem.
Simán jól állhat valakinek a kis mell, ha mondjuk a csaj alapból vékonyabb típus, de ugyanígy neki egy bazinagy mell nem biztos, hogy jól álnak. Szóval érted?
Nem attól lesz szép egy szem, hogy minél nagyobb, szerintem nem sok embernek tetszenek a gülüszemek, vagy ahogy ma szokás hivni "bociszemek".
Egy ilyen szem szerintem sokkal szebb:
Hogy válaszoljak a kérdésre, én nem vagyok mellmániás, nem zavar ha pici a melle, ha a többi testrésze szép.
van párom, szal ezt elcseszted :)
sztem magadból indulsz ki, aki nem tud értelmes válaszokat adni, az minek írogat? neked nem lesz jobb ha másokat szapulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!