Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?
Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).
20/L
az kicsoda?
a tv2-őn az a sorozat amit a nővérem orrba szájba néz???
Eddig még én se tudtam ki az, de most gyorsan rákerestem és annyit mondhatok : Szép az arca formája és jó az alakja de kb ennyi.
Ezért mondhatjuk tetszik arcra és alakra de igaz nagy ribanc lehet. Szolárium meg szilikon mellek, juj.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!