Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a szép/szexi VV Seherezádéban?
Én egyszerűen nem értem. Én ugyan lány vagyok, és totál kivagyok tőle, ha csak meglátom a fejét, már ideges vagyok. A teste is gáz ezzel a szétszolizott bőrrel + az összeszottyadt ocsmány szilikonmellekkel. Tipikus kiélt fejű szolis szőke tucatribanc... Szóval nem értem, hogy mit eszik rajta mindenki. Elkeserítő, hogy a mai fiatal fiúknak ilyen nőkre van igényük, és a nem a szép, természetes, igényes HÖLGYEKRE (mert Seherezádé minden, csak nem hölgy...).
20/L
"Te pedig az vagy,aki kép alapján pontos jellemrajzot és leírást ad,akkor szeretném igénybe venni később a szolgáltatásaidat,ha munkaerőt szeretnék felvenni.22/F"
Van munkám köszönöm szépen! Nem kép alapján, a viselkedése alapján!
Miért te miből gondoltad, hogy nekem nincs munkám! Ez is csak egy alaptalan feltételezés volt!
Kicsit számomra nonszensz, hogy itt véditek...
Szerintem mindenkinek meg van/lehet a privát véleménye!
oké megtaláltam végre.......
tanulmányoztam és arra jutottam, hogy szépnek szép, de nem 1 húúú de leesik az állam tisztára ÁTLAGOS, de k.urvára nem az én esetem.
Nagyon erősek az arcvonalai 1 igazi feltün......na mind1 tehát a végeredmény az, hogy K.URVÁRA ÁTLAGOS.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:48
Szia!Félreértettél!Én a szolgáltatásaidat szeretném majd igénybe venni,tehát nem mint munkaerőt hasznosítanálak.Mondok egy példát is,hogy világos legyen:Jelentkezik valaki hozzám,egy pozíció betöltésére,akkor még mielőtt elolvasnám az önéletrajzát,megkérlek téged,hogy mond el mit gondolsz róla,a képe alapján..Remélem így érthetővé válik.Persze nem gondolom komolyan,csak azért írtam,hogy kár kép alapján ítélni,vagy túl nagy luxus,ha úgy tetszik.
Kedves kérdező,válaszoltam a mailedre.:)22/F
"A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:03"
Nem egy olyan munkahely van ahol a főnök a képet nézi meg legelőször majd azután olvassa el az önéletrajzot, ha egyáltalán elolvassa!
És, ha már a munkalehetőségnél tartunk sok helyre fel sem vesznek olyan embert, aki szerepelt ilyen vackokban! Ha hiszed, ha nem így van!
És ez elég relatív dolog, hogy kinek ki szimpatikus kép alapján én ki nem! Sajnos Seherezádénál se szimpatikusságról sem pedig intelligenciáról nem beszélnék!
Nézd,nekem sem szimpatikus és egyet értek veled,az értelmi szintjét illetően is,de erről már állást foglaltam az első oldalon.Nekem csak az szúrta a szememet,hogy azt írtad,hogy büdös neki a munka.Ezt aztán végkép nem lehet képről megmondani.A seggrázás is munka,kétlem,hogy valamelyik klubból majd pont ezért fogják mellőzni,ha esetleg szeretné a seggét rázni egy kicsit a pulton-jó pénzért.Ő már nyert ezzel,hiszen az egész Seherezádé jelenség a mai világban kelendő,most már
ismeri is elég sok ember,sokan fizetnének is,hogy táncikálni lássák-innentől csak a fantázia szab határt.Ne éljen segélyen,ne lopjon,ne bűnözzön és én minden hibáját elnézem neki.22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!