Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nagyon zavar, és megvetitek azt a fiú aki félig cigány?

Figyelt kérdés
De komolyan félig cigány vagyok, de szerencsémre nem látszik rajtam mert fehér a bőröm és 7 éves korom óta anyám nevel aki magyar és a cigány nyelven kívül semmi sem ragadt rám tőlük.Suliba járok, vannak barátaim akik nem is tudják, de mikor megpróbálok csajozni 5 évenként egyszer mindig rájönnek, vagy nem is tudom valahogy megérzik, hogy van bennem 1 vonóval és megkérdezik tőlem---cigány vagy--- mondom hááát félig meddig, de nincs kedvem több időt pazarolni erre az értelmetlen és képtelen baromságra így hát a nagy kérdés, hogy lányok titeket nagyon zavarna ez?
2011. aug. 23. 22:03
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

.....igen,igen...az előítéletek.

De engem nem nagyon érdekel mert én nem tartom magam cigánynak, se pedig magyarnak.Igazság szerint nem is tudom, hogy hova tartozom, sem a magyarok, sem pedig a cigányok közt sem találom meg a helyem.Más vagyok mint a többi átlagos ember, legalább is én úgy érzem.Nem szeretek/szeretnék beszélni a vágyaimról és terveimről, de

2011. aug. 24. 17:58
 32/34 A kérdező kommentje:

.....igen,igen...az előítéletek.

De engem nem nagyon érdekel mert én nem tartom magam cigánynak, se pedig magyarnak.Igazság szerint nem is tudom, hogy hova tartozom, sem a magyarok, sem pedig a cigányok közt sem találom meg a helyem.Más vagyok mint a többi átlagos ember, legalább is én úgy érzem.Nem szeretek/szeretnék beszélni a vágyaimról és a terveimről, de 1 SZÓ MINT 100---IRÁNY ÁZSIA--- RÖVIDEN TÖMÖREN ENNYI.

minden jót nektek sziasztok

2011. aug. 24. 18:00
 33/34 Pinocchio ***** válasza:
Akkor gondolom olyan vagy mint Penge,időnkét kék szmötyit kell magadba fecskendezned hogy ne törjön ki belőled a gonosz.
2011. aug. 24. 20:58
 34/34 anonim ***** válasza:
Jaj haggyátok már, kéne nektek a cigány f*sz..
2012. ápr. 12. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!