Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nagyon zavar, és megvetitek azt a fiú aki félig cigány?
.....igen,igen...az előítéletek.
De engem nem nagyon érdekel mert én nem tartom magam cigánynak, se pedig magyarnak.Igazság szerint nem is tudom, hogy hova tartozom, sem a magyarok, sem pedig a cigányok közt sem találom meg a helyem.Más vagyok mint a többi átlagos ember, legalább is én úgy érzem.Nem szeretek/szeretnék beszélni a vágyaimról és terveimről, de
.....igen,igen...az előítéletek.
De engem nem nagyon érdekel mert én nem tartom magam cigánynak, se pedig magyarnak.Igazság szerint nem is tudom, hogy hova tartozom, sem a magyarok, sem pedig a cigányok közt sem találom meg a helyem.Más vagyok mint a többi átlagos ember, legalább is én úgy érzem.Nem szeretek/szeretnék beszélni a vágyaimról és a terveimről, de 1 SZÓ MINT 100---IRÁNY ÁZSIA--- RÖVIDEN TÖMÖREN ENNYI.
minden jót nektek sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!