Megvetitek a drogosokat? Undorodtok tőlük?
Ez ennél összetettebb a problémám velük. Igaziból nem is a droggal van bajom, hiszen Torrente megmondta, hogy konkrétan az nem rossz. Ha lerakod az asztalra, akkor nem rúg csak úgy tökön... :D Viszont az emberekkel sem, hiszen megtudom érteni, hogy valaki miért használ drogokat. És sajnos van néhány nagyon jó barátom, akik drogokkal élnek. És hiába csinálok akármit, nem tudom megváltoztatni ezt a dolgot.
Az a baj, hogy nem lenne pár drogos barátom, akkor megvetném az összeset, de egy nem tudom.
Nem vetem meg őket.
Meg vagyok róla győződve, valami oka van annak, hogy csinálják. Mégpedig az az ok a szeretetlenség. Rossz gyerekkor. valami, amit nem lehet megemészteni máshogyan. Vagy nagyon nehéz.
De a náluk szer által okozott személyiségtorzulástól, gátlástalanságtól félek.
nem. sajnálom őket, akik tényleg rá vannak szokva.
az hogy valaki nagyonmenő hétvégente benyel egy ekit mert a többiek is, és aztán sír h jhahj ő szegény drogos, az mint ember általában távol áll tőlem, de őket lesz*rom.
aki tényleg függő azt sajnálom.
undorodom-e tőlük? :D mi ez az undor mánia. hogy lehet emberektől undorodni? nem. persze ha összef*sta magát akkor igen, de azért nem ez a jellemző.
általában azok az emberek intézik el ennyivel ("undorodom a drogosoktól") akik soha nem láttak testközelből egy embert aki rászokott, akit tönkretett vagy aki kilábalt belőle.
a drogos nem azt jelenti,hogy belővi magát...
Megnézném,hogy pl a füvet,hogy lövöd be magadnakxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!