Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nagyon zavar, és megvetitek azt a fiú aki félig cigány?
Figyelt kérdés
De komolyan félig cigány vagyok, de szerencsémre nem látszik rajtam mert fehér a bőröm és 7 éves korom óta anyám nevel aki magyar és a cigány nyelven kívül semmi sem ragadt rám tőlük.Suliba járok, vannak barátaim akik nem is tudják, de mikor megpróbálok csajozni 5 évenként egyszer mindig rájönnek, vagy nem is tudom valahogy megérzik, hogy van bennem 1 vonóval és megkérdezik tőlem---cigány vagy--- mondom hááát félig meddig, de nincs kedvem több időt pazarolni erre az értelmetlen és képtelen baromságra így hát a nagy kérdés, hogy lányok titeket nagyon zavarna ez?2011. aug. 23. 22:03
2/34 anonim válasza:
"és a cigány nyelven kívül semmi sem ragadt" talán ezért veszik észre hogy félig cigány vagy :)
3/34 A kérdező kommentje:
nem beszélek próbálom elfelejteni.....valahol mélyen van bennem 1 kis népirtási vágy a........ezt hagyjuk.
egyszer megkérdeztem az 1ik lányt, hogy szúrta ki azt felelte, hogy a tekintetemből vette észre....ilyen tényleg van mármint a tekintetemből ki lehet szúrni h az vok???
2011. aug. 23. 22:07
4/34 anonim válasza:
Engem bizony zavarna... Hiába félcigány valaki, azon látszik... a szemében vagy az arcvonásaiból rálehet jönni, hogy ki cigány..
5/34 anonim válasza:
Igen nagyon is zavar. Semmi keresnivalójuk/tok sem lenne Magyarországon..-.-" Talán a cigány nőknél van esélyed, csak légyszi ne szaporodjatok már annyian....
6/34 A kérdező kommentje:
beletrafáltál :D:D:D:D
ilyen tényleg van ezek szerint:D:D:D:D
2011. aug. 23. 22:08
7/34 anonim válasza:
Hát mivel nem látunk ezért nem tudjuk de igen ki lehet :)
8/34 anonim válasza:
Szia!
Ha normális vagy akkor, és megismernénk egymást akkor nem zavarna, de semmi komolyabbat nem tudnék elképzelni még egy fél cigánnyal sem. Bocs, de ez van.
19L
9/34 anonim válasza:
nálam nincs olyan h félcigány.
nálam cigány van és magyar.
és igen nagyon zavar és megvetem:DDD
10/34 anonim válasza:
nekem volt egy félcigány osztálytársam általánosban és hát eléggé látszott rajta külsőre, hogy van benne
amúgy fiú vagyok, bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!