Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nagyon zavar, és megvetitek azt a fiú aki félig cigány?

Figyelt kérdés
De komolyan félig cigány vagyok, de szerencsémre nem látszik rajtam mert fehér a bőröm és 7 éves korom óta anyám nevel aki magyar és a cigány nyelven kívül semmi sem ragadt rám tőlük.Suliba járok, vannak barátaim akik nem is tudják, de mikor megpróbálok csajozni 5 évenként egyszer mindig rájönnek, vagy nem is tudom valahogy megérzik, hogy van bennem 1 vonóval és megkérdezik tőlem---cigány vagy--- mondom hááát félig meddig, de nincs kedvem több időt pazarolni erre az értelmetlen és képtelen baromságra így hát a nagy kérdés, hogy lányok titeket nagyon zavarna ez?
2011. aug. 23. 22:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
57%

Meglepő... vagy talán annyira mégsem, hogy mennyi előítélet van az emberekben. Én sosem bőrszín vagy hovatartozás alapján ítélek meg másokat.

Sokan gyűlölettel tekintenek egyes emberekre, csak mert a kisebbséghez tartozik. Persze nem mondom hogy nem, mert tényleg lehet alapjai az előítéleteknek, de MINDENKIRE akkor sem húzható rá ugyanaz a séma.

Pont a minap került szóba a haveri körömben, hogy kiknek milyen származásúak voltak az őseik. Voltak akinek zsidó, volt akinek cigány, volt akinek német is volt a felmenői között. Senki nem mondta volna meg a másikról és egy percig sem merült fel senkiben, hogy emiatt megváltoztassa a róla alkotott képet.

20/F

2011. aug. 23. 22:32
 22/34 anonim ***** válasza:
igen..
2011. aug. 23. 22:37
 23/34 A kérdező kommentje:

Sajnos az emberek nagy része általánosítanak, és mivel maga az ember 1 közösségben élő másokra igényt tartó egyed, így hát fél és megvet minden olyat aki, vagy ami másabb mint ő maga.

De nem szabad elfelejteni, hogy mennyi rossz történik naponta a világban, legyen az nemtől kortól vagy nemi hovatartozástól függően, aki rosszat tesz az rossz ember és akik rosszat tesznek azok rossz emberek, és hogyha hozzátesszük, hogy ezek a rossz emberek 1 nagyon agresszív és erőszakos faj akkor ez esetben az általánosítás igen is jogos.

2011. aug. 23. 22:40
 24/34 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem viselkedsz cigányosan akkor nemhiszem hogy zavarna.Mellesleg most pont egy olyan sráccal fogok összejönni (remélem) akinek az apukája volt félig cigány és rajta sem látszott egyáltalán...simán talált magának normális MAGYAR feleséget és a gyerekeiken sem látszik egyáltalán.

És a szomszédomban is lakik egy házaspár a férfi cigány (teljes mértékben, de a rendesebb fajtából) a nő meg jómódú családból van, és mégis szépen élnek, mindenki elfogadta a kapcsolatukat és van 2 szép gyerekük akikről nem lehet megmondani h félig cigányok :)

Szóval van remény...biztos találsz magadnak egy lányt akit nem fog érdekelni h van-e benned cigány vér vagy nincs :)

2011. aug. 23. 23:32
 25/34 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen én is félig cigány vagyok. Fehér nem a full fehér kicsit barnás nem beszélek cigányul sőt nem is szeretem őket persze vannak rendesek is...szeretem a rock-ot sőt imádom vannak álmaim...szóval ember vagyok én is és a cigány oldalam(az apám) sem olyan trehány dög ahogy elképzelitek rendesen dolgozik van munkahelye szóval én is rendes vagyok mint a többiek.14/F
2011. aug. 24. 00:04
 26/34 anonim ***** válasza:
és nem vagyok rasszista sem kijövök jól mind a 2 féllel.
2011. aug. 24. 00:06
 27/34 impossible33 válasza:
Engem nem zavarna, hogyha nem látszik rajtad, és eltérsz a többitől, és a beszéded is kultúrált. Az én unokatestvérem félig cigány ( nem az én családomból adódóan). Nagyon rendes, aranyos család, nem lopnak, nem csalnak. Sok az előítélet, de ne add fel!:)
2011. aug. 24. 00:47
 28/34 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ha szeretnénk egymást, ez lenne az utolsó utáni dolog, ami érdekelne. Sosem vetnék meg ezért senkit, csak akkor ha a viselkedésével okot ad rá. A szerelem és az, hogy jól megérti egymást két ember, sokkal fontosabb, a többi nem számít (beleértve mások véleményét is)!
2011. aug. 24. 01:28
 29/34 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem gáz, kár, hogy az vagy, mivel nagyon normális gyereknek tűnsz. :\
2011. aug. 24. 01:44
 30/34 anonim ***** válasza:
29%

"Meglepő... vagy talán annyira mégsem, hogy mennyi előítélet van az emberekben. Én sosem bőrszín vagy hovatartozás alapján ítélek meg másokat.

Sokan gyűlölettel tekintenek egyes emberekre, csak mert a kisebbséghez tartozik. Persze nem mondom hogy nem, mert tényleg lehet alapjai az előítéleteknek, de MINDENKIRE akkor sem húzható rá ugyanaz a séma. "

A sok idióta fajvédő mikor érti már meg, hogy a többségi társadalomnak nem azért van baja a kisebbséggel, mert más a bőrszíne, hanem azért mert megvetendő életmódot folytatnak. Antiszociálisak, primitívek, rosszindulatúak, bűnöznek, leszúrnak 2000 forintért stb. Magyarországon egy tucat kisebbség él: svábok, szlovákok, ruszinok stb. és vajon miért csak a dzsipszikkel van gond? A többiek miért képesek beilleszkedni és normálisan élni?

2011. aug. 24. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!