Megvetitek, mert a 36. héten akar szülni?
Ha szülni akar az nem úgy megy hogy Ő akar mert a baba nem biztos.
Ha császár lesz - lenne amúgy is - akkor elsirhatja magát a dokinak hátha .... meg egy pár ezres.
Nem vagyok doki de a málnalevél tea nem igy hat az csak felkészit de nem okoz semmit.
Szia!
Szerintem ne erőltesse, mert még az utolsó egy hónapban is nagyon sok minden fejlődik egy kisbabán. Tartsa szem előtt a babája egészségét, mert akár egy egész életen át is beteg lehet a pici, ha előbb születne meg.
Kitartást kívánok neki,
Tényleg ezt akarja?
Én is mondtam, hogy jöhet a 36.héttől akár, de meg nem indíttattam volna.
Egyébként nekem az utolsó hónap volt gáz, akkor nagyon vizes lett a lábam és még sokat nőtt a gyerek is, de ez nem indokolja a "kiszakítását". Nem voltunk veszélyben.
Ilyen esetben - bár megértem, hogy rosszul van - a gyerek érdeke az első.
Off:
A gyomrára natúr aloe gélt igyon, csodákat tesz - tapasztalat.
Aludni meg én sem tudtam,, hajnal 3kor már kukorékoltam és éjjel 11-ig fent voltam. Szerintem ezzel nincs egyedül.
A málnalevél teáról nincs tapasztalatom, a mozgás mindenkinél más.
Én 38 hetesen fürdőszoba felújítás után nagytakarítottam végig 65 m2-t, létráztam, "hasaltam" amíg az ágy alatt takarítottam, nst-re folyton rohantam, mert mindig késében voltam és 40+1-re szültem.
Először is: menjen el dokihoz, nézzék meg, nem azért érzi e magát furán, mert valami nincs rendben.
Másodszor: a 37. hétig minimum a méhben van legjobb helyen a Pici.
Nem biztos, hogy jól teszi, ha sürgeti a szülést. Nézesse meg magát, hátha oka van annak, hogy ennyire kikészült. Ha nincs, megéri kivárni a végét.
Okkal írom ezt. Az én betegségem miatt 2 héttel hamarabb kellett megszületnie a babámnak, indított szüléssel. 38 hetes volt, szép súllyal született, de adaptációs problémái voltak.
Hallottam én már felsírni újszülöttet, nem Ő az első babám, de ilyet még nem. Úgy sírt, mint akit megvertek. Hosszan, vigasztalhatatlanul. Két napig nem volt hajlandó kinyitni a szemét, nyugtalan volt, rengeteget sírt, és nem akart szopni. 6 naposan 24 órás szopási sztrájkba fogott. Nem volt egyszerű az első időszak. Ráadásul a szopási probléma egy része meg is maradt.
Nem én találtam ki, hogy mi a baja, a kórházban mondták, hogy előfordul az olyan babáknál, akik még nem akartak a világra jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!