Megvetitek, mert a 36. héten akar szülni?
Ez azt jelenti, hogy már vannak jósló fájásai, de ezzel még húzhatja 1 hónapig.
Az is lehet, hogy előbb meg lesz a baba,de az is lehet, hogy nem. Nem szabad siettetni.
Én 32 hetesen mondtam a dokimnak, hogy kész én, ezt nem bírom tovább. Hatalmas a hasam, hatalmas a baba, nem tudok aludni, fáj mindenem, csupa víz vagyok és még egy 2,5 éves kislányról is gondoskodnom kell, plusz főzés mosás takarítás, mert ugye meg nem koszosodhatunk és enni is kell valamit, legalább a lányomnak! Most mégis itt vagyok 38 hetesen még egyben, már nagyon nehezen bírom, de jöjjön az a baba, akkor amikor ő akar. És még most sincs semmi jele a szülésnek!!!!!
Szóval kitartás a nővérednek, de sajna ezt a pár hetet még ki kell húzni!
Homeos bogyó, málnalevél tea dologban, a lányommal ittam, ettem, a 42. héten született császárral!
Próbálja meg a cikk végén található kismama meditációt. Sokat fog segíteni, garantálom. Minden nap kétszer, és jobban fogja magát érezni:
Nem ítélem el a kismamát sem, ezek is emberi érzések, de küzdjön még egy picit. A gyerek jöjjön akkor amikor ő akar. Amúgy 36 hetes kortól már nem számít koraszülöttnek, de ez inkább azoknál áll meg, akik maguktól jönnek.
Szinte szóról azokat a dolgokat írtad le, amiket én is átéltem a terhességem utolsó heteiben. Hozzátenném még, hogy akkor kánikula volt, és én úgy vizesedtem, hogy rövidnadrágot sem mertem felvenni, mert a bokám = volt a térdem vastagságával.
Mégis azon imádkoztam, hogy a baba minél tovább bent maradjon. Azt a pár hetet még ki lehet bírni, utána már jobb lesz. És inkább én szenvedek még pár hétig, mint hogy bármi baja legyen a babámnak a koraszülés miatt, és hónapokig, évekig hordjam orvostól-orvosig.
Mondd meg neki, hogy azt a sok szenvedést ne az utolsó pillanatban tegye értelmetlenné. Nem baj ha akarja, hogy jöjjön, de ne ne erőltesse. Ha ezzel bajt okoz, a szenvedésnek sem volt értelme, és nagyon bánni fogja utólag.
Itt mindannyian drukkolunk neki, én is már alig tudok menni, nagyon nehezen viselem, de tartson ki, már nincs sok hátra! Támogassátok, segítsétek amiben lehet, és tereljétek el a gondolatait. MEG TUDJA CSINÁLNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!