Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket nagyon zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket nagyon zavar, és megvetitek azt a fiú aki félig cigány?

Figyelt kérdés
De komolyan félig cigány vagyok, de szerencsémre nem látszik rajtam mert fehér a bőröm és 7 éves korom óta anyám nevel aki magyar és a cigány nyelven kívül semmi sem ragadt rám tőlük.Suliba járok, vannak barátaim akik nem is tudják, de mikor megpróbálok csajozni 5 évenként egyszer mindig rájönnek, vagy nem is tudom valahogy megérzik, hogy van bennem 1 vonóval és megkérdezik tőlem---cigány vagy--- mondom hááát félig meddig, de nincs kedvem több időt pazarolni erre az értelmetlen és képtelen baromságra így hát a nagy kérdés, hogy lányok titeket nagyon zavarna ez?
2011. aug. 23. 22:03
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

De hát én rendesen adózok és befizetem a csekkjeimet, ja és mindig segítek a rászorulókon, és az öregeknek.:D:D

Látom, hogy nagy az előítélet, de semmibaj, de legalább most már tudom, hogy mi is a baj velem:-)

2011. aug. 23. 22:14
 12/34 anonim válasza:
59%
a magyar ember színe fehér. Nem vagyok rasszista! Vagy mégis?! PROBLEM!?
2011. aug. 23. 22:18
 13/34 anonim válasza:
engem zavarna.de ha csajozol keress olyan csajt mint te.:)
2011. aug. 23. 22:24
 14/34 anonim ***** válasza:
mond azt h arab vagy! arra még buknak is! am ha nem viselkednél úgy nem vennék észre! :/
2011. aug. 23. 22:24
 15/34 A kérdező kommentje:
mind hiába nincs ilyen lány......igazság szerint....á mind1 reménytelen...:S
2011. aug. 23. 22:25
 16/34 anonim ***** válasza:
Nincs? Dehogy nincs... rengeteg a cigánylány..
2011. aug. 23. 22:26
 17/34 Pinocchio ***** válasza:
54%
Gondolkozz pozitívan,félig ember vagy,ha ez nem ad remény akkor semmi.
2011. aug. 23. 22:27
 18/34 A kérdező kommentje:

de hát nem viselkedek, úgy ez a furcsa mindig azt mondják, hogy a tekintetemen látszik....a bőröm fehérebb az átlagembereknél mert pigment hiányban szenvedek és hát....nem mondhatom azt se, hogy Arab vagyok. :D:D:D:D:

valami más megoldás kellene, elfelejtettem írni, hogy nagyon visszahúzódó,félénk,magányos,antiszockó és rideg vagyok...furcsa és nehéz ez nekem....:S

2011. aug. 23. 22:30
 19/34 A kérdező kommentje:
a cigány csajok túlságosan vadak hozzám, azok nem jók...azok nagyon nem jók :D:D
2011. aug. 23. 22:31
 20/34 anonim ***** válasza:
74%

Gondolom ez téged is zavar, mert nem tetted volna fel a kérdést.

Anyád is szégyellhetné magát, hogy összefeküdt egy cigánnyal. Az ilyen nők a fajtájuk szégyenei.

2011. aug. 23. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!