Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem sajnálod a drogosokat?

Nem sajnálod a drogosokat?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 28. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azokat sajnálom akivel az alábbi szituáció történt: valami súlyos kórja vagy sérülése volt a kórházban kezelték és utána függeni kezdet a drogoktól. Őket sajnálom, de azokat akik ilyen szírszarokat rendel a internetről hát őket nem, nem tudom sajnálni.

32/F

2011. júl. 28. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem néztem meg a linket..

De nem sajnálom őket,sőt számomra egy nagy nulla aki drogozik...És ha meghalnak túladagolásban,akkor meg is érdemlik..Erre mondják,hogy aki hülye az haljon is meg.

2011. júl. 28. 16:10
 3/13 A kérdező kommentje:
A linket aki megnézi, talán sajnálja őket. Van ott egy brutális videó. (tv2-n is adták)
2011. júl. 28. 16:11
 4/13 anonim válasza:

Láttam a TV2-ben, de ettől függetlenül nem sajnálom őket.

Senki nem kérte őket, hogy kezdjék el, így hát viseljék a következményeit.

Ilyen az élet, ezen nem kell sajnálkozni.

2011. júl. 28. 16:13
 5/13 anonim ***** válasza:

ma 16:10 vagyok

Megnéztem most a linket..De ezek után még úgyse sajnálom őket.kiemeltem egy részt. idézem

"A használók tisztában vannak vele, hogy az anyag irgalmatlan pusztítást okoz, de képtelenek leállni."

Na erre is csak azt tudom mondani,hogy megérdemlik...

2011. júl. 28. 16:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok vele, de amputálni kell valakinek a lábát, vagy valamelyik végtagját sajnálom. Akármilyen hülye is volt.

Az egészség a legfontosabb!

Meg ezért pénzt adni?

Nekem egy szenvedélyem van, a testépítés.

Mondjuk 2000Ft-ba kerül 100g c-vitamin. Ebből 1g marihuánát sem tudsz venni. Melyik jobb? Meg vitamin jobb, persze nem bulihoz találták ki!

2011. júl. 28. 16:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Nézd.Sajnálom azt az embert aki autóbalesetet szenved,és ezért amputálni kell a lábát.Sajnálom azokat akiknek súlyos betegség következtében amputálni kell a lábát.( egy kedves szomszédomnak betegség miatt vágták le a lábát nem is olyan régen..nagyon sajnálom szegényt)

De nem sajnálom azokat akik a saját egészségüket tönkreteszik a drog miatt,és képesek egy kis élvezet miatt mindent feláldozni..Aki a drog miatt esz AIDS beteg vagy a drog miatt bénul le,vágják le a lábát vagy a legrosszabb esetben meghal..azt nem tudom sajnálni..Bizony ő meg is érdemli a sorsát.Ha valaki nem tudja értékelni az életét,az egészségét,és szándékosan önpusztító életet él,azt nem kell sajnálni..

2011. júl. 28. 16:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Igazából nehéz kérdés. Nyilván a drogosok egy része a problémák oldására használja a cuccot, nagyon soknak rendezetlenek a családi körülményei, esetleg bántalmazták őket, vagy egyszerűen csak sz@rtak rájuk a szüleik. De vannak olyanok akik szintén rendelkeznek hasonló problémákkal, és mégse kezdenek cuccozni. Meg manapság ez divat is. A party drogokat sokszor olyanok fogyasztják, akik egyébként nehezebben oldódnak fel egy társaságban, persze az orvosok véleményével ellentétben nem csak azok kábszereznek akiknek problémájuk van, viszont azok csinálják rendszeresen és hosszú távon. Én ismertem/ek kábítószer fogyasztókat egyébként én is fogyasztottam már kábítószert, de a legtöbbnek vagy elváltak a szülei, vagy meghaltak, vagy kövérek voltak, és kishitűek, vagy egyéb okból voltak önértékelési problémáik.... Hogy sajnálom e őket, az mindig attól függ mit fogyasztanak és miért. Ha valaki 13 14 éves korától kezdve partykban meg cuccosok között szocializálódott, nehezen tudja jól érezni magát valami kábszer nélkül. Legyen akár az egy egyszerű füvescigi... Mindig egyéntől függ, hogy sajnálom e vagy sem ha valami gondja lesz a cuccozás miatt.
2011. júl. 28. 18:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó..Amit leírtál az csak egy gyenge kifogás..Sokan vannak akik nehéz körülmények között élnek ,mégsem kábszereznek.

Tudod erről a mentségről mi jut eszembe?

A sorozatgyilkos,a pedofil is mindig azzal jön,hogy ők csak azért lettek brutális gyilkosok,csak azért erőszakol meg gyermeket mert nagyon rossz gyerekkora volt..

EZ NEM OK sem a kábszerezéshez sem a gyilkoláshoz..

2011. júl. 28. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem is írtam, hogy ez kifogás lenne ezt csak te képzelted bele. De azért valljuk meg van egy kis különbség egy pedofil és egy heroinista között...
2011. júl. 28. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!