Én azokat sajnálom akivel az alábbi szituáció történt: valami súlyos kórja vagy sérülése volt a kórházban kezelték és utána függeni kezdet a drogoktól. Őket sajnálom, de azokat akik ilyen szírszarokat rendel a internetről hát őket nem, nem tudom sajnálni.
32/F
Nem néztem meg a linket..
De nem sajnálom őket,sőt számomra egy nagy nulla aki drogozik...És ha meghalnak túladagolásban,akkor meg is érdemlik..Erre mondják,hogy aki hülye az haljon is meg.
Láttam a TV2-ben, de ettől függetlenül nem sajnálom őket.
Senki nem kérte őket, hogy kezdjék el, így hát viseljék a következményeit.
Ilyen az élet, ezen nem kell sajnálkozni.
ma 16:10 vagyok
Megnéztem most a linket..De ezek után még úgyse sajnálom őket.kiemeltem egy részt. idézem
"A használók tisztában vannak vele, hogy az anyag irgalmatlan pusztítást okoz, de képtelenek leállni."
Na erre is csak azt tudom mondani,hogy megérdemlik...
Én is így vagyok vele, de amputálni kell valakinek a lábát, vagy valamelyik végtagját sajnálom. Akármilyen hülye is volt.
Az egészség a legfontosabb!
Meg ezért pénzt adni?
Nekem egy szenvedélyem van, a testépítés.
Mondjuk 2000Ft-ba kerül 100g c-vitamin. Ebből 1g marihuánát sem tudsz venni. Melyik jobb? Meg vitamin jobb, persze nem bulihoz találták ki!
Nézd.Sajnálom azt az embert aki autóbalesetet szenved,és ezért amputálni kell a lábát.Sajnálom azokat akiknek súlyos betegség következtében amputálni kell a lábát.( egy kedves szomszédomnak betegség miatt vágták le a lábát nem is olyan régen..nagyon sajnálom szegényt)
De nem sajnálom azokat akik a saját egészségüket tönkreteszik a drog miatt,és képesek egy kis élvezet miatt mindent feláldozni..Aki a drog miatt esz AIDS beteg vagy a drog miatt bénul le,vágják le a lábát vagy a legrosszabb esetben meghal..azt nem tudom sajnálni..Bizony ő meg is érdemli a sorsát.Ha valaki nem tudja értékelni az életét,az egészségét,és szándékosan önpusztító életet él,azt nem kell sajnálni..
Kedves utolsó..Amit leírtál az csak egy gyenge kifogás..Sokan vannak akik nehéz körülmények között élnek ,mégsem kábszereznek.
Tudod erről a mentségről mi jut eszembe?
A sorozatgyilkos,a pedofil is mindig azzal jön,hogy ők csak azért lettek brutális gyilkosok,csak azért erőszakol meg gyermeket mert nagyon rossz gyerekkora volt..
EZ NEM OK sem a kábszerezéshez sem a gyilkoláshoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!