Miért ítélik el a drogosokat?
Figyelt kérdés
Nem a függőkre gondolok, hanem azokra akik néha elszívnak egy füves cigit, vagy nagy ritkán megesznek egy papírt.2010. jún. 23. 13:54
2/11 anonim válasza:
Mert onnan általában a függőséghez vezet az út. A függők pedig gyengék, legyen szó alkoholról, játékgépről, akármiről.
3/11 A kérdező kommentje:
DE ameddig nem függők addig mi a bajuk az embereknek velük?
2010. jún. 23. 13:58
4/11 anonim válasza:
hát ez egy jó kérdés. engem is sokan utálnak:D
5/11 anonim válasza:
Nekem nincs bajom veled :) de gondolom onnan könnyebb függőnek lenni, mint ha nem is csinálnád soha. Olyan mint az ivás. Iszol iszol, leteszed bármikor, de ha valami nagyon rossz történik az életedben, magad alatt vagy, akkor tudod mihez nyúlj sajnos :s
6/11 A kérdező kommentje:
De végülis az a problémám, hogy eddig senki nem tudta hogy fogyasztok ilyen dolgokat és jóba voltam mindenkivel. Amiután kiderült mert elmondtam valakinek, hirtelen sokan lenéztek rám, sajnáltak meg ilyenek. Miközben én ugyan az maradtam csak néha megeszek egy két dolgot!
2010. jún. 23. 14:01
7/11 anonim válasza:
nem nagyon tud érdekelni, ha ilyenért elitélnek csak azok szoktak felb*szni akik minden hétvégén leisszák magukat és ők oltanak, hogy "k*csög drogos"
8/11 anonim válasza:
Nekem egészen más a véleményem. Az emberek (sajnos) nagy többsége dohányzik. Ellenük már szinte boszorkányüldözés szintet ért el a mindenhonnan kitiltás. Sok helyről jogosan, tény. Nagyon sok az alkoholbeteg is. Amíg a dohányosokat korlátok közé szorítják, amíg az részegekkel úgy bánnak, mint ahogy normális ember a kutyájával sem, addig a drogosokat kiemelten kell kezelni. Láttam olyan esetet, mikor egy piás pasast kezénél-lábánál fogva hajították be a mentőbe, pedig nem volt koszos, büdös, ápolatlan, lehet életében először rúgott be. Ha drogost visznek el a mentők, akkor azt pátyolgatják, kíméletesen bánnak vele. Szerintem ez okozza az ellenszenvet. Mindhárom szenvedélybetegség, mégis a drogosok a pátyolgatottak. Ebbe belejátszik az is, hogy a drog elég költséges, így csak zömmel a gazdagok szenvedélye. Őket sajnálni kell, a többit megalázni. Én így látom, nem biztos, hogy jók a következtetéseim, de ez a tapasztalatom.
9/11 anonim válasza:
A cigi azért zavar, mert úton-útfélen a pofámba pöfékelnek, valamint szórakozóhelyeken szinte sehol nincs betiltva. Étteremben hiába van külön nem dohányzó rész, ugye a füst nem tud olvasni. Valamint a dohányosok nagy része ilyen szempontból elég paraszt (pl. megkérdezik, hogy rágyújthatnak e,majd a nemleges válasz után pofátlanul vállat vonnak, hogy én vagyok a bunkó, mert válaszoltam). A részegek sokszor agresszívak, tolakodóak. A drogosok legalább elpillednek magukban és nyugi van. Annyi viszont igaz, hogy inkább a jobb módúak élnek vele.
10/11 anonim válasza:
én nem ítélem el sem a bagósokat sem a részegeket sem a drogosokat. nem mondom, mindhármat próbáltam már és szerintem leginkább azok ítélik el a drogosokat akik azt sem tudják hogy miről beszélnek, lehet hogy ő is cigizik 1000 éve de a 'drog az más', vagy lehet hogy csak azért mert a cigi meg a pia az legális akkor már szabad csinálni pedig szerintem és sokak szerint sokkal undorítóbb dolgokat tud művelni az emberrel mint mondjuk egy füvescigi vagy papír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!